Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfiként még jó esélyekkel lehet indulni
20-25 közötti lányoknál?
Ezek szerint csak az a normális amit Te képviselsz. Te hol is tartasz mentálisan?
2022. dec. 31. 15:27
Szintén 31 éves férfi vagyok, max 6-7 évvel fiatalabb nőt tudnék komoly társnak elképzelni. Efelett már túl nagy különbségek vannak. Ezt tapasztalatból mondom. Más az érdeklődési kör, máshol tart az életben,nem is igazán tudnék miről beszélgetni egy 20 éves lánnyal, főleg a többség elég komolytalan ebben a korban.Viszont később,mikor a nő 30 éves, már könnyebben kijön egy 40 körüli férfival, ilyen párokat ismerek többet is.
2022. dec. 31. 15:50
11: én a saját véleményemet írtam le. Hol olvastad, hogy csak ez a normális? Ami a kérdésedet illeti: mentálisan ott tartok, hogy élvezzem a fiatal éveimet, tanuljak, elindítsam a karrieremet és a kanyarban sincs még a terveim között a házasság CSOK két gyerekre. (A CSOK irónia, de bele fogsz kötni). Számomra taszító, ha egy harmincas férfi is itt tart még. SZÁMOMRA.
2022. dec. 31. 16:11
Bár nőket kérdezel, leírom az álláspontomat 32 éves férfiként. Abszolút nem tudok kapcsolatot elképzelni egy egyetemista korú lánnyal, annyira nincs köze az életvitelünknek egymáshoz. Nekem amúgy még csak szexuálisan sem vonzóbb ez a korosztály, mint a sajátom, nem is szoktam érteni, mikor itt negyvenesek nyáladzanak fiatal lánykákra, de gondolom a frusztráció 🤷
2022. dec. 31. 16:18
14, izlés kérdése.
Reálisan nézve egy 20-as lányka szebb mint egy 30+as nő, de van akiknek a külsö nem elég, és mivel a 20-as lány éretlen ezért nem tud érdekelni bizonyos férfiakat, mert nekik nem elég a testiség. Ezen férfiaknak szükség van bizonyos érettségre hogy érdekelni tudja őket a nő, ezért számukra vonzóbb a korosztályuk
2022. dec. 31. 16:21
Simán nekem 24 éves barátnőm van 45 évesen
2022. dec. 31. 17:08
"Nekem amúgy még csak szexuálisan sem vonzóbb ez a korosztály, mint a sajátom, nem is szoktam érteni, mikor itt negyvenesek nyáladzanak fiatal lánykákra, de gondolom a frusztráció"
és te miért beszélsz ilyen lenézően másokról, csak nem frusztráció?
tisztán külsőt tekintve a huszonéves nőket nagy átlagban kábé minden férfikorosztály vonzónak tartja, ez mindig is így volt.
2023. jan. 1. 06:03
Kapcsolódó kérdések: