Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnek a nők olyan 28-40 közötti férfivel aki albérletben él?
1.
Kevés??? Itt, a Gyakorin olvastam, hogy már elsőéves egyetemisták is vesznek, kp.-ra, egyben. >:)
Nekem van saját lakásom (én vettem, nem apu - anyu) . De sztem egy nőnek nem ez a fő szempont. Bár biztos előnyös, hogy van már ilyen egzisztenciám is.
32F
Albérlet?
40 év körül?
Gondolom csóringer melós is,máról holnapra él.
Naaaa NEM!!!!
Attól függ. Azért 28 évesen más albérletben élni, mint mondjuk 40 évesen.
Egy 28 éves sráccal, akivel hasonló korúak vagyunk és komolyan gondoljuk a jövőnket, együtt építünk fel egy egzisztenciát, abszolút nem kizáró ok, ha albérletben él, de tesz is azért/teszünk azért, hogy ez x éven belül változni tudjon.
40 évesen albérletben élő férfinál max. akkor tudnám elfogadni, ha elvált és anyagilag még nem tudta magát rendbe hozni.
De abban az esetben nem hinném, hogy lenne jövője a dolognak, ha gyerek nélkül, a saját pénzével helytelenül gazdálkodva élne albérletben. Úgy érezném, hogy nem lehetne vele egy biztos jövőt felépíteni.
4
Ébredj fel, nagyon sok nőnek és férfinek elsődleges szempont a biztos egzisztencia.
Viszont ez nem a saját ingatlantól függ. Szerintem pl kifejezetten az az ideális ha együtt szerezzük meg a közös otthonunkat. Szerintem nem a legjobb valakinek a kész életébe (lakásába) befurakodni. Jobb ha közösen alakítjuk ki és mindkettőnk ízlésének, igényeinek megfelel.
3.
Jó, de a gyakorin MINDENKI IT nagykutya, ingatlanos vagy külföldi nagytőkés - saját bevallások szerint.
4
Igen, egyetértek azzal amit írtál pm-ben, 100%-osan.
És ne haragudj a kifakadásért.
19-20+ évesen én is boldogan nyomorogtam szerelmesen, de később engem is utasítottak vissza fiúk akik vagy akiknek a családja jobban állt, így megtanultam, hogy amikor nekem lett valamivel jobb életem vegyem figyelembe, ha a másik már éppen válófélben vagy gyerektartással küszködik és ne válasszam társnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!