Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan csinos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan csinos és szép nő akinek nem a férfi jóképűsége hanem a belsőértékei és más fronton elért sikerei számítanak?

Figyelt kérdés

Régen a social media előtt nem az volt egy férfi erénye, hogy jóképűnek született miközben semmit nem tett le az asztalra, de manapság lehet egy jóképű férfi akár WC takarító is akkor is ő kell a szép nőknek , hiába egy sikertelen ember akinek sok esetben még a belseje is rossz mivel elferdíti a jó kinézete.

Viszont amikor van egy átlagos kinézetű férfi, aki kiemelkedő belsővel rendelkezik, illetve kiemelkedően sikeres pl. munkahelyén , magas pozicióban van, jól keres az továbbra sem érdekes ezen nőknek, de miért?

2023. febr. 11. 17:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/172 A kérdező kommentje:

Erős vázizomzatom, illetve emiatt jó külalakom van a gyerekkoromtól - ~26-27 éves koromig történő sportolás miatt.

2023. febr. 12. 19:56
 82/172 A kérdező kommentje:

Van sok férfi aki meg az elhízott nőket szereti valami fétis miatt. Nem releváns. Egy nő nem szexi ha izmos, se akkor ha dagadt.

2023. febr. 12. 19:57
 83/172 anonim ***** válasza:
100%

Ki vagy te, hogy megmond mi a releváns és mi nem, mi szexi és mi nem? Egy senki. Szerintem meg az nem releváns, amit egy hímsoviniszta, elhízott alkesz hallucinál kerek 0 párkapcsolattal és kerek 0 emberi kapcsolattal. 1-1. Nem néhány, hanem rengeteg férfinek bejönnek az izmos nők, tehát véletlenül sem releváns. Tudod a világ nem úgy működik, hogy az a releváns/irreleváns, amit ő annak gondol.

Bár végre beláttad, hogy az elhízottság nem szexi. Tehát se vagy szexi +20 kilóval, így hát őszintén nem értem mit nem tudsz felfogni azon, hogy a szexi nőknek nem kell a nem szexi pasi.🤷🏻‍♀️

2023. febr. 12. 20:02
 84/172 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg nem vonzó egy 170 cm magas, 100 kiló körüli férfi. Teljesen mindegy, hogy mekkora "vázizomzata" van. Ha alig lenne rajtad zsír, és izom lenne nagyrészt az a plusz tömeg, akkor is gusztustalan lennél számomra.

De tudjuk, hogy rengeteg zsír van rajtad.

2023. febr. 12. 20:07
 85/172 A kérdező kommentje:

Mivel átlagfeletti intelligenciával rendelkezem, illetve objektívan elemzem a dolgokat, így általánosságban elmondható, hogy olyan dolgokat fogalmazok meg amik általánosságban igazak.

De ez nem számít, hogy neked mi tetszik. Nekem szép és csinos nő kell. És én olyan plusz tulajdonságokkal rendelkezem amik túl tesznek azon, hogy nem kockahasam van.

2023. febr. 12. 20:11
 86/172 anonim ***** válasza:
100%
Már mondtam, hogy szép, csinos nő vagyok. :D A példáid alapján a te mércéd szerint is. Szóval de, számít. Mert a többi szép, csinos nőnek pont ugyanígy nem fogsz tetszeni, szóval jobb, ha felfogod végre az indokokat.
2023. febr. 12. 20:15
 87/172 anonim ***** válasza:
100%

Beakadt lemez? Attól, hogy minden második kommentben leírod átlag feletti (ami nem mellesleg külön van írva, nem egyben, Mr.Intelligencia) intelligenciád van, nem lesz igaz. Teljesen nyilvánvaló, hogy még az átlagos intelligenciaszintet sem éred el, ráadásul egyetlen egy kérdésednél sem volt még kb 1 olyan ember sem (se férfi, se nő), aki egyetértett volna veled, tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy amit te általánosságban igaznak jelentesz ki, az valójában nem az, sőt. Messzebb nem is lehetne az igazságtól. Az sem vall magas intelligenciaszintre, hogy azt képzeled csak az a releváns, amit te mondasz és mások saját bőrükön megtapasztalt élményeit akarod mindenféle bizonyíték és érv NÉLKÜL elvitatni. Állít az ember valamit, amit saját maga és rengeteg más ember tapasztalt meg, te meg közlöd, hogy 1) nem igaz, 2) nem számít és 3) neked van akkor is igazad. Ez nagyjából az ovis szint, bár ezzel lehet megsértettem az ovisokat.

A lőtéri döglött kutyát sem érdekli, hogy neked milyen nő kell! Fogd már fel, hogy nekik NEM KELLESZ te, pont. Történet vége, nincs tovább. Semmilyen olyan plusz tulajdonsággal nem rendelkezel, amivel az undorító belsőd és külsődet tudnád kompenzálni, amit mi se bizonyít jobban az, hogy az általad elvárt csinos és szép nők feléd sem szagulnak. Tényleg nem veszed észre, hogy saját magadnak mondasz ellent?! Teljesen nyilvánvaló, hogy nem rendelkezel ilyen tulajdonságokkal, hisz ha rendelkeznél, lenne ilyen nőd.

2023. febr. 12. 20:21
 88/172 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg olyan jó vázad van akkor a túlsúlyod nagy része az has. Brutális bendőd lehet.
2023. febr. 12. 20:29
 89/172 anonim ***** válasza:
100%
Átlag feletti intelligenciával nem általánosít az ember.
2023. febr. 12. 20:40
 90/172 A kérdező kommentje:

Legyen, nem kell tovább győzködj. Várom felkeresésed önéletrajz formájában képekkel csatolva, ha elhagy a párod.

Azt, hogy te vagy más mit hogyan tapasztal vagy inkább azt hogyan éli meg, azt sok esetben egy külső szemlélő objektívabban látja.

Azért nincs nőm mert nem jóképűnek születtem, ilyen egyszerű.

Hol ebben az összefüggés?

Mindenki általánosít, csak mint én is intelligens emberként ezt nem teszem meg ismerősök, munkatársak, stb. előtt. Itt viszont az igazságot közölhetem.

2023. febr. 13. 16:28
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!