Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan csinos és szép nő akinek nem a férfi jóképűsége hanem a belsőértékei és más fronton elért sikerei számítanak?
Régen a social media előtt nem az volt egy férfi erénye, hogy jóképűnek született miközben semmit nem tett le az asztalra, de manapság lehet egy jóképű férfi akár WC takarító is akkor is ő kell a szép nőknek , hiába egy sikertelen ember akinek sok esetben még a belseje is rossz mivel elferdíti a jó kinézete.
Viszont amikor van egy átlagos kinézetű férfi, aki kiemelkedő belsővel rendelkezik, illetve kiemelkedően sikeres pl. munkahelyén , magas pozicióban van, jól keres az továbbra sem érdekes ezen nőknek, de miért?
Elhagy a párom? :D És honnan veszed, hogy még ha vége is lenne, nem én hagynám el? Meg honnan veszed, hogy bármelyik is bekövetkezik?
Meg mi az, hogy én keresselek fel? Nem érted, amit írok?
Még a mentőt sem hívnám ki rád, ha rosszul lennél az utcán...
“Azt, hogy te vagy más mit hogyan tapasztal vagy inkább azt hogyan éli meg, azt sok esetben egy külső szemlélő objektívabban látja.”
Te miről hallucinálsz már megint? Pont, hogy NEM látja objektívebben egy vadidegen az én saját személyes tapasztalatomat, ami velem történt meg, én éltem át, én tapasztaltam meg. Ezt bizony nálam jobban senki nem tudja/látja/érzi. Intelligens embernek ezt tényleg magyarázni kell?!
Szóval, én speciel több átlagos kinézetű és munkájú férfit is ismerek csinos, szép barátnővel (akiket nem csak én, hanem sokan mások is annak tartanak). Tudom, hisz ismerem őket, látom a két szememmel, rendszeresen beszélek velük. Kérlek áruld már el ezt, hogyan láthatnád és tudhatnád te, mint totális vadidegen jobban? Hm? Vagy, hogy a saját barátaimat, páromat jobban ismerem nálad mind emberileg, mind minden más téren. De jössz te és közlöd, hogy te aztán objektívebben latod. Szigorúan persze 0 infoval..
Majd biztos egy vadidegen, akinek 0 szociális élete van, 0 barátja, 0 párkapcsolata jobban látja a beszűkült kis szemüvegén keresztül az én (vagy mások) saját, személyes tapasztalataimat. Ne viccelődjünk már, ez még annak is rossz.
De tudod mit, ugyanilyen alapon az általad puffogtatott sallangokra is rá lehet ugyanezt húzni, hisz mi nem csak hasraütve ideböffentünk valamit, meg nem jelentünk ki a saját véleményünk általános igazságként, hanem személyes tapasztalatokból indulunk ki, na meg abból hogy jóval több tapasztalatunk van párkapcsolatok meg így általában emberi kapcsolatok terén is.
“Azért nincs nőm mert nem jóképűnek születtem, ilyen egyszerű.”
Nem, azért nincs nőd mert kívül-belül undorító vagy. Szívesen.
Érdekes több millió átlagos meg az alatti férfi van kapcsolatban, sőt némelyikük kifejezetten szép és csinos nőkkel. És nem, nem “megalkudtak” meg leadták a szintet mielőtt még ezzel a szánalmasan kínos mantrával jössz, pusztán nem mindenki olyan végletekig felszínes véglény, hogy elhízott, szexista, ostoba alkeszként is a tökéletes testű és arcú bombanőkre izgul. Van, aki meg rúd maradni a realitás talaján és van annyi intelligencia és értelem benne, hogy a másik értékét ne csak és kizárólag a külseje alapján ítélje meg. Tudod, nem csak egy dugnivaló lyukat lát a nőben.
A hiba továbbra is benned van és amíg ezt nem latod be egyedül is fogsz maradni. Ami mondjuk egyáltalán nem baj, legalább mindenkit megkímélsz a nárcisztikus elmebajodtól.
Nahát, már gondolkoztál, hogy elhagyod? Mi volt a bűne? Esetleg legbelül tartasz tőle, hogy megcsal mert olyan típus, hogy elhiszed róla?
Te mindig szubjektíven fogod látni a dolgokat csak a saját nézőpontodból és érzelmileg befolyásolva átnélni ezeket a dolgokat. Míg egy külső betekintő mint én ha látom az egész szituációt akkor objektíven fogom átlátni a helyzetet.
Ugyanazt írtad le, nem vagyok jóképű, hanem undoritónak neveztél. Bár az sem vagyok, csak átlagos. A belsőmmel kapcsolatos meg szintén nem vagyok undoritó maximum itt tűnhet úgy amikor a támadásokra reagálok az igazság kimondása után.
Az elején volt, hogy összevesztünk, és megfordult a fejemben, hogy elhagyom, de az lassan 9 éve volt, azóta fel mer merült. Kb. 98%-ig biztos vagyok benne, hogy nem megyünk szét, nyáron lesz az esküvőnk.
Attól nem tartok, hogy megcsal, soha nem is tartottam.
Egyéb?
Ez még próbálkozásnak is rossz volt. :)
Nyilván van akinek undoritó vagyok ahogy minden ember. Én is sok nőre ránézek és undoritónak tartom. Ez csak természetes.
De objektíven nem vagyok az, se a külsőm, sem a belsőm. Az itteni hergelésekre adott válaszaim néha valóban nem a jó belsőértékeim mutatják, de a való életben azt mutatom.
Sokszor pont az esküvő előtt közvetlenül, vagy utána jönnek a gondok. Miért nem tartasz tőle, hogy megcsal? Nem tartod elég jónak, hogy más nők figyelmét is felkeltse? Vagy magadat tartod olyan szupernőnek akit nem lehet megcsalni?
Ezt sose tudhatod. Azt se, hogy már megcsalt e esetlegesen.
És szerinted érdekel egy olyan ember hereglő célzatú szövegelése, akinek soha nem volt párkapcsolata? :D
Amúgy egyszerű az indok: szeretet, bizalom
Ezt szerintem pár millióan már mondták rajtad kívül is. Szeretet és bizalom. Aztán még is megtörténhet.
De egyébként én ahhoz is tartom magam, hogy ha mondjuk egy férfi megcsalja a nőt csak egyéjszakás kalandként egy szép nővel vagy egy prostival akkor az nem a klasszikus megcsalás esete hiszen továbbra is azt a nőt szereti akivel van, csak volt egy kicsit igénye a változatosságra.
Tehát ha ilyen történne akkor is jobb ha megbocsájtasz a párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!