Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan csinos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan csinos és szép nő akinek nem a férfi jóképűsége hanem a belsőértékei és más fronton elért sikerei számítanak?

Figyelt kérdés

Régen a social media előtt nem az volt egy férfi erénye, hogy jóképűnek született miközben semmit nem tett le az asztalra, de manapság lehet egy jóképű férfi akár WC takarító is akkor is ő kell a szép nőknek , hiába egy sikertelen ember akinek sok esetben még a belseje is rossz mivel elferdíti a jó kinézete.

Viszont amikor van egy átlagos kinézetű férfi, aki kiemelkedő belsővel rendelkezik, illetve kiemelkedően sikeres pl. munkahelyén , magas pozicióban van, jól keres az továbbra sem érdekes ezen nőknek, de miért?

2023. febr. 11. 17:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/172 anonim ***** válasza:
92%

Azért Shrek, mert te rondán keresle szép nőt. Egy szép nő meg miért is ne találhatna jóképű férfit?

AMúgy neked a kólsődnél a belsőd sokkal visszataszítóbb.

2023. febr. 11. 19:22
 32/172 anonim ***** válasza:
92%
Továbbra sem állsz senki felett, ezzel csak magadat próbálod nyugtatni, mivel pontosan tudod, hogy a legtöbb ember lába nyomába sem érhetsz ilyen gusztustalan személyiséggel. Folyamatosan kompenzálni próbálsz, hisz érthető módon kisebbségi komplexusod van, de attól nem fog elmúlni, hogy egy csapat idegennek hazudozol a nem létező munkádról, illetve próbálod egy anonim oldalon bizonygatni mennyire mindenki felett állsz. :D Intelligens ember a büdös életben nem viselkedne úgy, ahogy azt te teszed. A saját kommentjeid az élő bizonyítékok arra, hogy nem vagy te sem intelligens, sem okos, sem értelmes és legfőképp nem vagy senki felett. Persze nyugtatgathatod ezzel magad, csak nem kell meglepődni, hogy a kutya le sem szar sem téged, sem a kamu melód, sem a kamu fizetésed, mivel egyáltalán nem tartanak maguk felett állónak, sokkal inkább alattuk lévőnek.
2023. febr. 11. 19:23
 33/172 anonim ***** válasza:
92%

"A férfinek a nőben a külső a legfontosabb mivel ösztönszerűen szexelni (szaporodni) akar."

Én is ösztönszerűen vonzó férfiakkal akarok szexelni. AKi nem vonz, azzal nem akarok és nem is fogok.

Mellesleg nem te fogod megmondani, hogy egy nő hogyan "működik"

2023. febr. 11. 19:25
 34/172 A kérdező kommentje:

Ha téged ez nyugtat alacsony beosztású alkalmazottként akkor nyugtasd csak magad vele.

2023. febr. 11. 19:25
 35/172 anonim ***** válasza:
94%
Ha téged nyugtat, hogy azt hallucinálod mindenki alattad van, akkor nyugtasd csak ezzel magad, ezzel nekem aztán nem artasz, csak magadnak. Saját magad csapod be. A valóság valahogy mégis csak az, hogy TE vagy az a megkeseredett alkesz, akinek 0 élete van, 0 emberi kapcsolata, 0 párkapcsolata, aki naponta panaszkodik a nyomorult, nőtlen életéről, én meg vagyok az, aki évek óta él boldog párkapcsolatban egy olyan férfival, aki megbecsüli, aki szereti, aki tiszteli, aki elképesztően vonzó szexuálisan és minden más téren és akivel olyan kiegyensúlyozott és boldog életet élnek, amilyet te a büdös életben nem fogsz. 😊
2023. febr. 11. 19:31
 36/172 A kérdező kommentje:

Valaki beéri olyan nővel mint te, valaki meg nem. Ennyi.

2023. febr. 11. 19:36
 37/172 anonim ***** válasza:
96%

Két kezed összetennéd, ha csak fele olyan nőd lehetne, mint én vagy bármilyen barátnőm. Ha már nagyképűség, az nekem is megy.

A férjem pedig nem beéri velem, hanem végtelenül boldog, hogy mellettem olyan társra talált, akire mindig is vágyott. Te ezt soha az életben nem fogod megtapasztalni, de nem is baj. Valakinek magányosnak és megkeseredettnek is kell lennie, te ennyire vagy hivatott, nincs ezzel semmi baj, ne gyötörd magad. :)

2023. febr. 11. 19:48
 38/172 anonim ***** válasza:
100%

Tudod miért nem lesz neked csinos nőd?

Mert a tohonya alkesz életmódod mellett még a belsőd is hányinger.

2023. febr. 11. 19:53
 39/172 A kérdező kommentje:

A legcsinosabb nő felével sem érném be, nem hogy a te feleddel. Ne álmodozz.

Az, hogy a férjednek alacsony igényei vannak ahogy a legtöbb férfinek az nem érdekel.

2023. febr. 11. 19:56
 40/172 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te kis butus, te tényleg azt hiszed, hogy egy hozzád hasonló szexista, elhízott, alkoholista véleménye és hallucinációja fog érdekelni, akinek egyébként fogalma sincs arról, hogy nézek ki én vagy a férjem? :D Ne nevetess már. Aki annyira megkeseredett és annyira ostoba, hogy az egyetlen “fegyvere” az érv és mindenféle alap nélküli támadás, azt maximum sajnálni lehet.

Továbbra is te vekengsz minden áldott nap csinos nő után, amit ugyebár soha nem fogsz megkapni, úgyhogy nyugodtan támadhatsz, de a helyzet akkor is az, hogy kettőnk közül továbbra is én tudom az igazat a kapcsolatom terén és nem te.

2023. febr. 11. 20:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!