Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan csinos és szép nő akinek nem a férfi jóképűsége hanem a belsőértékei és más fronton elért sikerei számítanak?
Régen a social media előtt nem az volt egy férfi erénye, hogy jóképűnek született miközben semmit nem tett le az asztalra, de manapság lehet egy jóképű férfi akár WC takarító is akkor is ő kell a szép nőknek , hiába egy sikertelen ember akinek sok esetben még a belseje is rossz mivel elferdíti a jó kinézete.
Viszont amikor van egy átlagos kinézetű férfi, aki kiemelkedő belsővel rendelkezik, illetve kiemelkedően sikeres pl. munkahelyén , magas pozicióban van, jól keres az továbbra sem érdekes ezen nőknek, de miért?
Semelyik állítás nem igaz rám.
Vajon mi a jobb egy kölöknek? Ha egy jóképű apja van aki orrbaszájba csalja az anyját, pénze nincs, segíteni nem tud.
Vagy egy olyan férfi mint én aki nem jóképű csak átlagos, viszont sikeres, van pénze, így tudja egyengetni a fia útját.
Nem alsópolcos söröket iszom. 300 forintért nem kapsz normális sört.
Nem vagyok sem elhízva, sem alkesz nem vagyok.
Viszont vezető vagyok és átlagfeletti fizetésem van. Felettük állok.
22
Jóképű, jól kereső férjem van és két fiam. Sose kéne egy hozzád hasonló csóró, bunkó, szexista, ronda, alacsony és kövér pasi.
(Amúgy mi ez már itt folyton, hogy csak a legrusnyább és legbunkóbb pasik keresnek jól, a normálisak mind haszontalanok? 🤦🤡)
Unalmas vagy Harkonnen-Shrek!
1. Nem vagy jóképű és átlagos. Egy dagadt disznó vagy.
2. Nem vagy sikeres. Senki sem hiszi el a gyenge hazugságodat a fene jó munkádról.
3. A pénzedet eliszod, mert alkoholista vagy.
4. Nem állsz senki felett. A társadalom egyik selejtje vagy. És épp ezért soha egy normális nő sem fog téged még bottal sem megpiszkálni.
De, el vagy hízva, egész nap iszod a sört és zabálsz, mellé 0 sporttal. 170 centihez 100 kg bőven túlsúly, alaphangon 20 kiló.
És de, alkoholista vagy, saját magad írod le, hogy mennyi sört vedelsz be, átlagban egy hét alatt lazán megiszol 30-45 közötti sör mennyiséget, ez az “egészséges” és normális keretek közötti alkoholfogyasztás TÖBBSZÖRÖSE, tényszerűen alkoholista vagy, ezzel úgy sem tudsz vitába szállni, ezek tények, amikkel te nem vagy jóban.
Egy ilyen igénytelen, rohadó belsejű alkoholista pedig a büdös életben nem fog senki felett állni. A munkád egyértelműen kamu, itt előadod magad, de írni bármit lehet. Ha igaz is volna, akkor sem leszel automatikusan felsőbbrendű, nem érdemelsz automatikusan sem tiszteletet, sem elismerést, sem csinos nőt, ez van.
Az meg külön nevetséges, hogy azzal próbálod magad vigasztalni, hogy a jóképű pasi biztos csóró, meg belsőleg is értéktelen, de el kell keserítselek, a valóság megint csak szöges ellentétben van ezzel. Rengeteg jóképű férfit ismerek, akik belsőre ezerszer érdekesebbek nálad és bár milliókat nem keresnek, de az átlagnál azért többet visznek haza. A külső és a belső között NINCSEN összefüggés. Egy jóképű férfi is lehet kedves, intelligens, normális és értékes ember, míg az átlagos meg azalatti pasi is kehet egy hulladék. Itt vagy máris élőpéldának te.
Megnézném én azt a jóképű férfit, nagyon kétlem, hogy tényleg jóképű. Max neked az.
Azt szintén megnézném, hogy mennyire vagytok akár ketten együtt csórók hozzám képest és pozícióban alattam lévők.
Mi az, hogy szétfolyok pár kiló felesleggel? Az ott kezdődik, hogy 50 kiló felesleg.
Sose mondtam, hogy jóképű vagyok. Ez az egyetlen hibám sajnos.
De sikeres vagyok. A pénzem kis részét iszom el és nem vagyok alkoholista.
Feletted állok ebben biztos vagyok és az átlag ember felett is, mivel elég kevesen jutnak el ilyen pozícióba mint én, pláne ilyen fiatalon.
Nem vagyok alkoholista. Az meg, hogy a munkám kamu, nyugtassátok csak magatokat ezzel, tudom, hogy frusztrál titeket a sikerem és az, hogy feletettek állok.
" és más fronton elért sikerei számítanak"
Bizony! A pénz minden csajnak fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!