Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan csinos és szép nő akinek nem a férfi jóképűsége hanem a belsőértékei és más fronton elért sikerei számítanak?
Régen a social media előtt nem az volt egy férfi erénye, hogy jóképűnek született miközben semmit nem tett le az asztalra, de manapság lehet egy jóképű férfi akár WC takarító is akkor is ő kell a szép nőknek , hiába egy sikertelen ember akinek sok esetben még a belseje is rossz mivel elferdíti a jó kinézete.
Viszont amikor van egy átlagos kinézetű férfi, aki kiemelkedő belsővel rendelkezik, illetve kiemelkedően sikeres pl. munkahelyén , magas pozicióban van, jól keres az továbbra sem érdekes ezen nőknek, de miért?
@1
Csak ezt meg ne mutasd az aktuális párodnak!
Olyan törést szenvedne el hogy konkrétan csúnyának látod..
Egy nő és férfi máshogy működik. A férfinek a nőben a külső a legfontosabb mivel ösztönszerűen szexelni (szaporodni) akar.
Pénteken szoktam többet inni, 10-15 között, szombaton már csak 6-8, de van, hogy semennyit, ma 8-at mivel annyi maradt a hűtőben. Holnap viszont semennyit.
Lehet linkelni nyugodtan, főleg, hogy saját magad égeted be ezzel.
Biztosan sokan amikor írástudatlan vagy.
Hasonló kvalitásokkal én HA keresnék levinném az elvárásaim a béka segge alá.
Mikor kerestem hatalmas elvárásaim voltak nekem is:
•170cm max
•ideológiáktól mentes
•nem szélsőségesen de hagyományos értékrend
•mentális rendben van
•anyagilag is rendben van, dolgozik
•nem gyűlöli az embereket
•szereti a természetet
•pozitív személyiség
•nem barátság extrákkal meg egyéb fogyatékosságok híve
Természetesen nem találtam ilyet mert ezek EXTRA NAGY elvárások. 😀
F32
#12 mi szép nők is előfordul hogy szaporodni akarunk, és ha szaporodni akarunk, akkor nem genetikai hulladékokkal akarjuk ezt (féleszű, bunkó, szexista, rossz külsejű, alacsony, ronda, kövér, alkoholista pasikkal).
Nekem kétszer is sikerült, nem a te fajtáddal. Te nem vagy jó semmire, maximum elrettentő példának.
"A férfinek a nőben a külső a legfontosabb mivel ösztönszerűen szexelni (szaporodni) akar."
NEKED ez a fontos. Egyetlen más ember érzéseit sem érzed. Csak ahhoz ugye férfinak kell lenni, hogy a magad nevében beszélj, ne a tömeg mögé bújva.
“Lehet linkelni nyugodtan, főleg, hogy saját magad égeted be ezzel.“
Mondtam. Az átlag feletti intelligencia korlátai úgy néz ki itt vannak.
mármint a pénztárcájának a belső értéke?
olyan van egy pár kis hazánkban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!