Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb egy nőnek a férfi kinézete mint az, hogy 31 évesen sikeres vezetőbeosztású férfi valaki és mellette kedves,humoros,stb. is?
Miért érdem az, hogy egy férfi jóképűnek születik és mellette lehet, hogy a kukás autó hátulján áll , illetve nem is viselkedik úgy a nőkkel ahogy kellene még is minden nap másik nőt kap meg csak azért mert jól néz ki?
Ellenben van valaki aki nem születik jó képűnek csak átlagosnak, de emelet átlag feletti sikere van a munka terén, tehát egy sikeres férfi. A nőket ez még se érdekli maximum a pénz része amelyik olyan.
Mikor fordult ki ennyire magából a világ? Tényleg ennyire kimosta az agyát a nőknek a social media?
Ne sértegessétek Shrek-et, látszik, hogy nem emlékeztek a filmre. Shrek nagyon szerető párja volt Fionának, valamint dolgozott magán, hogy jobb jellem legyen. Shrek a saját világán belül egy tök jó személyiség volt, köröket verne a kérdezőre.
A kérdezőfélék inkább a kis törpére hajaznak:
Más énem mutatom az adott szituációnak megfelelően, és?
Te engem legyáváztál, ennek semmi köze nincs a gyávasághoz.
"Más énem mutatom az adott szituációnak megfelelően, és?"
Kis napraforgó.
Nem tudom ki találta ki ezt a Shrek nevet rám, de egyáltalán nincs összhangban velem, sem kinézetben, sem másban.
De használjátok nyugodtan, nem különösebben zavar, mivel tudom, hogy 0 a valóságértéke. Én viszont nem hívlak egyikőtökét se buta, sikertelen, tehén, ronda nőnek pedig biztos akad jó pár közületek akikre legalább az egyik, de leginkább több jelző is rá illik. De én már csak ilyen úriember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!