Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy egyedülálló?
Azokhoz szól a kérdés, aki hosszabb ideje egyedül vannak. Mit gondolsz, miért vagy egyedül? Mi az a tulajdonságod vagy társadalmi körülmény, amiért nehéz párt találni? Ha nem akarsz kapcsolatot, miért nem, és mikor jött el ez a döntés?
Kort és nemet írj.
47
"Tehát, állításod szerint, vártál a "hercegre fehér lovon", de "nem jött el".. ez a "középkori hozzáállás" a 21. században elég problémás, nem gondolod?"
SEHOL nem állítottam ilyet. Egy szóval nem mondtam, hogy hercegre vártam. Sőt, várni sem nagyon vártam, a volt párkapcsolataim nagy része úgy jött össze, hogy én "törtem magam", hogy legyen valami.
"Miért nem próbálsz változtatni a hozzáállásodon, ha a "várok a szerencsére" és "hibáztatom a sorsot" szemlélet érzékelhetően nem működik? mondhatod magad okosnak ilyen beállítódás mellett?"
Vannak olyan dolgok, amiket a válaszomban nem írtam le. Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok főnyeremény. Nem értem a kritikus hozzáállást a részedről, sehol nem hibáztattam a férfiakat.
"Hány férfi iránt mutattál érdemben érdeklődést, milyen lépéseket tettél egy igényes párkapcsolatért, egy férfi személyiségének igényeid szerinti alakításáért?"
Hát csak úgy kiragadva egy dolgot a sok-sok próbálkozás közül: évekig voltam fent társkeresőn és általában az én kezdeményezésemre történtek a találkozók.
Egy férfi személyiségét pedig soha nem óhajtottam megváltoztatni. Én sem szeretném, ha az én személyiségemet valaki meg akarná változtatni...
46-os voltam
37/f
12 éve,
Eleinte csak próbáltam összerakni magam, aztán elkezdtem bejárni a világot és még nem telepedtem meg sehol, 2-3hónap után tovább állok, van, hogy hajléktalan vagyok, van hogy nyelv problémák miatt nem kapok rendes munkát, van, hogy a tengerparton alszom…
Az én életmódom a legtöbb “normális életet élőnek“ egyszerűen nem fér bele.
Mert
1. Durva férfitöbblet van.
2. A nők nagyon válogatnak, nekik csak a top 1% kell.
3 A külföldiek teljesen lerabolták a meglévő nőállományt
Nem tudok már kellően lelkesedni egy párkapcsolatért.
29/F
57. Képzelődsz. Tömegesen látok ilyesmi kedves párokat, nem top 1% pasikkal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!