Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy egyedülálló?
Azokhoz szól a kérdés, aki hosszabb ideje egyedül vannak. Mit gondolsz, miért vagy egyedül? Mi az a tulajdonságod vagy társadalmi körülmény, amiért nehéz párt találni? Ha nem akarsz kapcsolatot, miért nem, és mikor jött el ez a döntés?
Kort és nemet írj.
2es vagyok.
Szóval, decemberben váltunk el, de már azelőtt több, mint egy évvel különmentünk...
Nyáron elkezdtem randizgatni...úgy összességében nincsenek rossz emlékeim, és nem is erőltettem senkivel semmit, de nem egy férfi mondta azt, hogy ha nem lenne gyerekem, álmai nője lennék...
Na most, egyrészt nem apát keresek a kisfiamnak, másrészt viszont megértem azt, hogy ők a gyerekvállalás örömét egy olyan nővel szeretnék megélni, aki még nem szült.
És hiába a sok bók, én nem vágyom felszínes dolgokra (pl. szexkapcsolat).
Inkább várok, nem sietek sehová, és majd alakul minden.
Kérdező, Te mennyi idős vagy?
Melyek azok a magas elvárások?
28 éves férfi vagyok.
Az én szemszögemből nem mondanám magas elvárásnak, de valaki annak látja azt, hogy ne dohányozzon, nézzen ki valahogy, lehetőleg sportoljon valamit, bár ez nem kardinális, legyen nyitott, ha bármiről beszélni kell, és ha ritkábban, például hétvégente találkozhatunk, akkor azt ne a barátnőivel töltse el, vagy passzoljon le engem már szombat este, mert ő menne bulizni. Nem gondolom ezeket olyan hatalmas elvárásoknak.
Mert már nem tudok bízni egyetlen nőben sem.. Egy kicsike apró jelentéktelen veszekedés és mind máris másnál keresi a vigaszt! Megbeszélni nem lehet velük semmit csak besértődnek, gyerekesek.
Egyenlőre jó így nekem egyedül, persze ha képbe kerül egy nő aki megfelel az elvárásaimnak (kb. ugyan az mint neked, ez nem sok és nem nagy dolgok..) akkor lehet megpróbálnám vele.
Elsősorban azért, mert buktam a genetikai lottón, qrva ronda vagyok, és nyilván nem lehet 24/7 profi makeuppal újrarajzolt arccal, kitömött melltartóval stb. létezni.
A másik nagy probléma az unalmas, semmilyen, sótlan-szótlan, magamnak való személyiségem, ami nem kompenzálja a gyalázatos kinézetem.
Végül pedig: nem vagyok egy szolgalelkű, alárendelődő típus, ami a fentiekkel társulva elfogadhatatlan.
31/N, szinte mindig egyedülálló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!