Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy egyedülálló?
Azokhoz szól a kérdés, aki hosszabb ideje egyedül vannak. Mit gondolsz, miért vagy egyedül? Mi az a tulajdonságod vagy társadalmi körülmény, amiért nehéz párt találni? Ha nem akarsz kapcsolatot, miért nem, és mikor jött el ez a döntés?
Kort és nemet írj.
Egy éve vagyok egyedülálló. Úgy látom, kiöregedtem a piacról. Ami 10 éve még jött akkor is, amikor nem kellett, most hiába akarom. Nem nézek már ki olyan vonzónak, mint akkor, és talán nem is mozgok olyan körökben.
A másik, hogy nem is vágyom a játszmázásokra, a randikra, jövés-menésekre. Társkeresőzöm, kevés sikerrel. Csak azért csinálom, mert hiányzik az ölelés, az intimitás, a szex. Vannak gyerekeim, akik szeretnek, de van még bennem annyi, hogy nagyon tudnék szeretni valakit aki tudna engem is szeretni. Azt hiszem, hogy amíg ezt érzem, addig keresni fogok. Ha már nem, akkor nem.
44 férfi
Mert szociálisan fejletlen vagyok (szociofóbiás voltam) és nehezen barátkozom. Plusz alig találok olyan embereket akik hozzám illenek szóval már itt elesik a dolog. Szoktam eljárni itthonról, de szerintem esélytelen, hogy idegen emberekkel csak úgy szóba álljak, az internetes ismerkedéstől meg már rosszul vagyok és nem tudok fenntartani egy online beszélgetést.
30N
Mert ronda vagyok és csóró illetve a szüleimmel lakom.
38 f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!