Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló apák! Hogy megy nektek a társkeresés?
Gyakorizó nőknél nem sok esélyetek lenne:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2 - Nem a mai nőkkel van baj, hanem veled :D
Persze könnyebb a felelősséget másra hárítani a saját sikertelenséged miatt.
Nagyon is a mai nők ostoba, irreális elvárásával van a baj. Válásnál az ovis gyerekem velem maradt, hiába vagyok magas, sportos és diplomás, hiába van vagyonom és nincs hitelem, hiába van stílusom, a lepukkant 50-es gyári melósnők találnak meg.
A nők nagyon öntudatosak, sokszor a semmire. Ők választanak majd válnak, és nekik áll feljebb.
A mai magyar nők nagyon is el vannak tévedve.
F, 40
Nálunk nem én akartam válni, hanem a ferjem. Igaz, hogy utána meggondolta magát, de akkor már késő volt.
Amúgy én nőben is azt érzem, hogy a férfiaknak olyan elvárásaik vannak, amit egy 40 éves nő még sem tud ugrani, hiaba figyel oda magára. És sok pasinal hátrány, ha van gyereked.
Ötöske, hol vagy te attól, hogy pár sorból komplett elemzést készíts valakiről? "Murka" - kár, hogy elírtad, hurka. A szégyen az ilyen név a gyk-n, kiskoma.
a négyes
7 - Na látod, pont erről beszélek! Pár sor után megnyilvánul az igazi arcod, ezt a nők gyorsan leszűrik ám ^^
És csodálkozol, hogy nulla sikered van, nem kellesz senkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!