Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelprobléma görbe tükör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelprobléma görbe tükör a romlott, elaljasodott társadalomnak?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül is, hogy valaki incelként definiálja magát vagy sem (a negatív prekoncepciók miatt ettől talán szerencsésebb eltekinteni), elvitathatatlan, hogy rengeteg (és egyre több) sikertelen, tartósan magányos férfi van.

Ha egy társadalom valóban egyenlőségpárti és elvek szintjén és gyakorlatban is komolyan veszi a nemek közti egyenlőséget, akkor már magában ez a tény permanens közfelháborodást kellene, hogy előidézzen, hiszen a társkeresésben a férfiak ma már nem is alárendelt szerepben vannak, hanem gyakorlatilag mellékes, jelentéktelen, cselekvőképességüktől megfosztott tényezők. Milyen dolog az, hogy a nők egész nyugodtan 70 oldalas bevásárlólistákkal rohangálhatnak "elvárások, alapvetések" címszó alatt, a férfiaktól pedig az az egyetlen elfogadható magatartás, hogy mindezt teljesítsék, és ezen túl még mindig ott van a "mit tudsz ezeken túl nyújtani" kérdéskör, további végtelen számú, javarészt teljesíthetetlen elvárással.

És ugye itt is olyan férfiakról beszélünk már, akik egyáltalán eljutnak odáig, hogy akár csak egy nő is szóba álljon velük, kicsit előnytelenebb külsővel gyakorlatilag megölheti magát az ember, mert a magányon kívül sok minden nem vár rá. Felső középosztály alatt kb. szintén, mert a legtöbb nő ma már a gazdasági haszonszerzést látja az egyik, ha nem a legfontosabb szempontnak a párkapcsolatokban.

Könyveket lehetne írni arról, hogy mennyi probléma van az erkölcstől, moráltól megszabadult, ösztönállati szintre visszazüllött társadalom ámokfutásával a párkapcsolati piacon, és ennek csak az egyik következménye az incelprobléma, de mi kell ahhoz, hogy valódi változásokra esély nyíljon, és normalizálódjanak a nemek közötti viszonyok?

2023. jan. 9. 19:27
 311/340 anonim ***** válasza:
0%
Kinevetni*
2023. febr. 7. 16:28
 312/340 anonim ***** válasza:
9%

Az incelprobléma sosem volt tükör, legalábbis sosem használták annak.

Ez a probléma az elkorcsosult társadalom mellékterméke, tulajdonképpen a szennyese amit lusta kezelni. Kezelhetné sok módon: tisztára moshatná, megsemmisíthetné, vagy egyszerűen megoldhatná hogy ne termelődjön újra, de egyiket se vállalja mert drága, macerás, kockázatos és büdös. Inkább félredobják a szennyest és gyűjtik és gyűjtik halmokba, majd úgy tesznek mintha a sok szennyük nem is létezne.

Szőnyeg alá seprik gyakorlatilag, mindenáron megpróbálják bemagyarázni hogy a szennyük nem is létezik, ezt el is hiszik

Eddig ez a módi remekül működött, működik ma is, a kérdés csak az hogy működni fog akkor is amikor még ennél is sokkal több lesz a szennyesük, és már egyszerűen nem férnek tőlük?

2024. jún. 24. 18:40
 313/340 anonim ***** válasza:
81%

Az incelprobléma csak az inceleknek probléma.

A legtöbb férfinak van társa, és nem a felső tízezernek csak.

Lejjebb adhatnák az igényeiket a nők , de ugyanúgy az incelek is.

Nektek inceleknek miért nem jön be az idősebb ,tanulatlan, fogatlan, elhízott takarítónő a falusi művházból?

Nektek miért az instán mutatkozó , szép arcú, szűz , fiatal pipi kell?

Vannak elvárásaitok, megértem.

De nekünk is van egy szint ami alá nem megyünk.

Kinek mi.

Van akinek átlag srác van, van akinek jóképű, van akinek gazdag, van akinek szegény .

De mi döntjük el hogy ki az akivel egyáltalán szóba állunk.

Senki nem fog olyannal kezdeni, akitől undorodik.

2024. jún. 24. 20:53
 314/340 anonim ***** válasza:
20%

"Nektek inceleknek miért nem jön be az idősebb ,tanulatlan, fogatlan, elhízott takarítónő a falusi művházból?"

Talán mert se nem elhízottak, se nem idősebbek, se nem tanulatlanok, se nem fogatlanok?

Mégis miért jöjjön össze bármelyik férfi olyannal aki mélyen alatta van minden téren?

2024. jún. 24. 21:00
 315/340 anonim ***** válasza:
69%

És egy szép nő akiket átlagnak neveztek , miért tenné?

Senki nem akar szinten alulival lenni, de nem is tud senki vonzódni olyanhoz.

2024. jún. 24. 21:25
 316/340 anonim ***** válasza:
24%

314

Ez az incelek szintje...

Kitalálhatom én is, hogy nekem a kockás hasú, szexi, milliomos a szintem, de ha átlagos, helyes mérnökök állnak le velem, akkor tudomásul kell vennem, hogy nem az instamodell milliárdos az én szintem. Ugyanígy ti is vegyétek ezt észre.

Mindenkinek az a szintje, akihez "hozzáfér".

2024. jún. 25. 09:32
 317/340 A kérdező kommentje:
Fárasztó ez a sokszor ismételt gyakoris tévhit, hogy az instamodell lenne a csúcs bármilyen szempontból. Sokuk még külsőre is undorító, nemhogy emberileg. Van a felszínességnek, kirakatvilágban szocializálódottságnak az a szintje, ami már egyértelműen visszataszító, és ezt a toxikus jellemet éppen az instamodellek képviselik legnagyobb számban.
2024. jún. 25. 13:51
 318/340 anonim ***** válasza:
24%
Nos, a természetes szépségek még annyira sem illenek hozhátok. :D
2024. jún. 25. 13:52
 319/340 anonim ***** válasza:

"Ez az incelek szintje..."

Mindenkinek az a szintje amit ő elvár és ami alá nem adja

Hiszen ha soha nem adja alább és egyedül marad, akkor is az a szint amit ő elfogad, amin a kapcsolat létre tud jönni.

Pont úgy, ahogy az inceleket nem fogadják el, pont úgy ök sem fogadhatják el az őnekik mélyen alattuk lévő nőket.

Tartom a 314#-ben leírt alapelvárásokat, ennél alább nem várható el hogy bárki is adja

2024. jún. 25. 15:00
 320/340 anonim ***** válasza:

Nem, mindenkinek az a szintje, ami elérhető számára.

Az én szintem pl egy lakótelepi ingatlan. Nyilván mondhatnám a mamahotelből, hogy az én szintem egy háromemeletes budai villa 100 m2-es, feszített víztükrű medencével, csak hát egy picit nevetséges lennék, hiszen NEM TUDOM ELÉRNI.

Ha hosszú távon nem tudsz valamit megszerezni, akkor az nem a te szintednek megfelelő elvárás.

2024. jún. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!