Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő, aki nem szolizik, nem műkörmözik és nem az tölti ki a napja nagy részét, hogy a tükör előtt ül?
Szerintem még vagyunk egy páran, akik adunk magunkra, de nem tartozunk a mai műcicákhoz...
Legalább is remélem...
Lol
Sosem voltam szoliban, és nincsenek nárcisztikus hajlamaim, hogy egyfolytában a tükörben bámuljam magam.
Szeretek műkörmözni, kikapcsol, és a végeredmény is nagyon szép. Maximum 2-3 óráig tart megcsinálni, mivel még kezdő vagyok benne, később ez csökkenni fog. Ja és nem mindennapos program, úgy terveztem, hogy kb. 4 hetente csinálok újat, amikor az előző már kezd lenőni.
Még szerencse, hogy már van barátom, aki pont nem ítél el emiatt.
21/L
Nem szolizok, nem műkörmözök, sőt nem is sminkelek egyáltalán, és guess what: 21 évesen lett csak először barátom, addig kb senki nem figyelt fel rám (ha a fütyülgető munkásokat figyelmen kívül hagyjuk). A legtöbb pasinak a szolizó, műkörmöző, sminkelő nő kell, amilyen a kereslet, olyan a kínálat. Én mondjuk örülök, hogy nem álltam be a sorba.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!