Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő, aki nem szolizik, nem műkörmözik és nem az tölti ki a napja nagy részét, hogy a tükör előtt ül?
8. nem ítéltem el senkit emiatt.
Az hogy nekem nem jön be, nem jelenti azt, hogy rossz dolog.
Engem csak az zavar, hogy olyannal, ami nekem tetszik valamiért nem nagyon találkozok.
Van, 21 vagyok, teljesen natúrak a körmeim, nem szolizom csak nagy nyaralás előtt, hogy ne égjek le a napon a fehér bőr miatt, és nyilván nem tükrözöm egész álló nap. :D Szóval vannak még ilyen nők, én sokat ismerek. Nekem van barátom amúgy, az ismerőseimnek is.
21/N
Én nem szolizok, nincs műkörmöm és nem töltöm az egész napomat a tükör előtt és 23 éves vagyok.
Azonban szerintem lehet normálisan és nem túlzásokba esve is szolizni, műkörmözni és adni az embernek magára.
20 vagyok, sosem voltam szoliban, nincs műkörmöm, nem sminkelek, nem ülök a tükör előtt, nem töltöm a fél életemet a plázákban, plasztikai sebészhez sem járok, és nem a telefonom a legjobb barátom. ehelyett adok magamra, szerintem a szépségápolás nem azt jelenti, hogy magamra kenek mindent, amit egy drogériában megtalálok, egyetemre járok, és élőben szeretek találkozni a barátaimmal.
elég sokan elítélnek emiatt, mert így "nem vagyok divatos", de szerencsére pont nem érdekel mások véleménye.
Szóval kérdező, kitartás, van mindenféle lány, remélem, te is megtalálod nemsokára, azt, aki neked tetszik...
#9-nek tökéletesen igaza van.
Én se sminkelek (max ünnepnapokon 1 réteg szempillaspirál), szoliban sose voltam (bár nyáron szeretek kifeküdni a napra egy jó könyvvel, ez nem tudom számít-e), a tükörben csak addig nézem magam, amíg megmosom az arcom és megfésülködök, meg amíg helyére igazítom a ruhám (kb 2-3 másodperc)....... 19 éves koromig SENKIT nem érdekeltem. Ja, de, néha kigúnyoltak meg beszóltak. :)
Amúgy nekem géllakk van a körmeimen (halvány rózsaszín, nem rikító, de nem szeretem "pucéron" a körmeimet), így nem 3 naponta kell 6 órát foglalkoznom velük, hanem 3 hetente 1 órát, kevesebb macera körmöshöz járni, mint magamnak csinálni.. Mondjuk a lakk alatt van némi zselé, de csak akkora mint a saját körmöm, ami pedig nem hosszú....... ez így műkörömnek számít? :D
Mondjuk érdekelne, hogy hol ismerkedsz... van konkrétan 2 ismerősöm, akinek műkörme van, a többieknek az sincs, ilyen szolizós, tükör előtt ücsörgős lányt meg még nem is láttam életem során, csak neten írják, hogy sok ilyen van.....
a legtöbb palinak NEM műkökmöző szolizó nő kell, csak egy elég csekély kisebbségnek.
Valószínűleg észrevettek, csak te tojtál rájuk, és 21 évesen találtál egy olyan pasit aki már megfelelt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!