Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelprobléma görbe tükör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelprobléma görbe tükör a romlott, elaljasodott társadalomnak?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül is, hogy valaki incelként definiálja magát vagy sem (a negatív prekoncepciók miatt ettől talán szerencsésebb eltekinteni), elvitathatatlan, hogy rengeteg (és egyre több) sikertelen, tartósan magányos férfi van.

Ha egy társadalom valóban egyenlőségpárti és elvek szintjén és gyakorlatban is komolyan veszi a nemek közti egyenlőséget, akkor már magában ez a tény permanens közfelháborodást kellene, hogy előidézzen, hiszen a társkeresésben a férfiak ma már nem is alárendelt szerepben vannak, hanem gyakorlatilag mellékes, jelentéktelen, cselekvőképességüktől megfosztott tényezők. Milyen dolog az, hogy a nők egész nyugodtan 70 oldalas bevásárlólistákkal rohangálhatnak "elvárások, alapvetések" címszó alatt, a férfiaktól pedig az az egyetlen elfogadható magatartás, hogy mindezt teljesítsék, és ezen túl még mindig ott van a "mit tudsz ezeken túl nyújtani" kérdéskör, további végtelen számú, javarészt teljesíthetetlen elvárással.

És ugye itt is olyan férfiakról beszélünk már, akik egyáltalán eljutnak odáig, hogy akár csak egy nő is szóba álljon velük, kicsit előnytelenebb külsővel gyakorlatilag megölheti magát az ember, mert a magányon kívül sok minden nem vár rá. Felső középosztály alatt kb. szintén, mert a legtöbb nő ma már a gazdasági haszonszerzést látja az egyik, ha nem a legfontosabb szempontnak a párkapcsolatokban.

Könyveket lehetne írni arról, hogy mennyi probléma van az erkölcstől, moráltól megszabadult, ösztönállati szintre visszazüllött társadalom ámokfutásával a párkapcsolati piacon, és ennek csak az egyik következménye az incelprobléma, de mi kell ahhoz, hogy valódi változásokra esély nyíljon, és normalizálódjanak a nemek közötti viszonyok?

2023. jan. 9. 19:27
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/340 anonim ***** válasza:

250

Pontosan. Ez nem a férfiak ellen szól. Ugyanúgy nőkkel is megcsinálják ezt, akiket nem várják otthon a gyerekek.

2023. jan. 14. 01:23
 252/340 anonim ***** válasza:
70%

249

Nő vagyok. Az utolsó munkahelyen azért mondtam fel, mert volt egy egyedülálló anyuka mindenféle segítség nélkül. A segítséget úgy értsd, hogy a szülei 300 kilométerre laknak, testvére szintén, apuka elhagyta és nem segít semmiben. Emiatt mindig neki kellett szaladni ha valami volt a gyerekkel, ha beteg volt, neki kellett otthon maradni stb-stb. Igen ám, de a munkát valakinek meg kellett csinálni. Na, ki volt a szerencsés? Igen, jól gondolod, én. Belefáradtam és felmondtam. Oldja meg ahogy akarja a munkát és a gyereket is. :) Lehet mondani önzőnek, nem segítőkésznek és megértőnek, de nem érdekel. Nem fogok egy vadidegen gyerek miatt szívni. Ő szülte, ő vállalta be, akkor oldja is meg, ahogy akarja/tudja külső bevonása nélkül. (itt most magamra és más munkatársra értem)

Soha többé nem akarok olyan helyen dolgozni, ahol egyedülálló anyuka van segítség nélkül. Inkább legyek együtt 20 nyarvogós miss picsával vagy 20 kanos, beszólogatós pasival mint egy anyukával.

Szóval ez nem incel probléma, vagy én is az lennék?

2023. jan. 14. 11:31
 253/340 A kérdező kommentje:

#249 Nem semmi, én is azt tapasztalom, hogy rengeteg ilyen rosszindulatú g.ciskedő nő van, akik ott rúgnak bele a férfiakba, ott tesznek keresztbe, ahol csak tudnak. Írtam is, valamiért ezek úgy érzik, hogy revansot kell venni a férfiakon, mert az évszázadokkal ezelőtti férfiak elnyomták az akkori nőket.

Csak annyi a különbség, hogy mi már nem szólhatunk és nem tehetünk semmit, mert ez az elnyomás már az egyenlőség, a szabadság, meg az önrendelkezés nevében történik, és ha te nem vagy hajlandó elviselni, hogy vannak területek, ahol már hátrányosabb helyzetben vagy csak azért, mert férfi vagy, akkor te a szabadság ellen vagy, erőszakos nőgyűlölő vagy, aki vissza akarja rugdalni a nőket az őskorba.

2023. jan. 14. 11:33
 254/340 anonim ***** válasza:
89%

Látnád, hogy némely férfi kollégák mennyire utálatosak, irigykedőek és rámenősek tudnak lenni...

Nőkből és férfiakból is vannak rosszak, akárcsak jók. Ki hitte volna...

2023. jan. 14. 11:36
 255/340 anonim ***** válasza:
85%
Engem valahol megnyugtat, hogy a Kérdező féle degenerált incelek magányosan fogják tengetni nyomorult életüket és ezzel igazolják a természetes szelekciót, mint jelenséget.😁
2023. jan. 14. 12:30
 256/340 anonim ***** válasza:
88%
Na, ha ilyen gonoszak a nők, akkor hagyd békén őket... Felejts el minkett, mindenkinek ezerszer jobb lesz.
2023. jan. 14. 13:04
 257/340 A kérdező kommentje:
#255 Ilyen feltételek mellett majdnem az lesz erény, ha valaki kimarad a felszínes, primitív állatkodásból. A nők szempontjából is jobb lenne, ha a hipergám ösztöneik helyett értékalapú döntéseket hoznának, és az embert néznék a semmitmondó paraméterek helyett. De ha az még mindig jobb alternatívának tűnik, hogy a semmirekellő jópasik rongyként dobálnak egymás között titeket nőket, azzal én nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Semmire nem tartom az ilyen megalkuvó ösztönlényeket.
2023. jan. 14. 13:28
 258/340 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj, mert nagyon fontos dolog következik.

Az a helyzet, haver, hogy a jó pasik nem mind semmirekellők ahogy a férfiatlan, ronda pasik nem mind jóravalók. Verd bele valahogy abba a felszínes agyadba, hogy nem attól lesz valaki jó ember, hogy egy nő vért hány a vele való szex gondolatától. És ugyanígy senki sem attól rossz, hogy szimmetrikus az arca, és kifejlődtek a másodlagos nemi jegyei. Sikerül nektek ezt valaha felfogni?

2023. jan. 14. 13:33
 259/340 A kérdező kommentje:

"Sikerül nektek ezt valaha felfogni?"

Amint a nők felfogták az egyenlőség és az uralkodás közti különbséget, persze.

2023. jan. 14. 14:01
 260/340 anonim ***** válasza:
84%

259

Azaz? :D

Szerinted nem fogták fel, éppen ezért te sem vagy hajlandó megérteni, hogy a randa fej nem tesz valakit jó emberré? :DDD

2023. jan. 14. 14:04
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!