Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg én voltam a bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én voltam a bunkó?

Figyelt kérdés

Elkezdtem találkozgatni egy normálisnak tűnő 30as nővel. Felsőfokú végzettségű kellemesen csinos ápolt stb. Végre azt hittem sikerült egy normális nőt találni. A harmadik randin egy cukrászdában ültünk amikor feljött a téma miért szakított az előző párjával. Elmondta hogy a pasi biszex volt és félig roma származású. Azt is mondta hogy néha engedte neki hogy néha pasival félre menjen. Azt is mondta hogy ha nekem ilyen vágyaim vannak esetleg nekem is engedné... De az ok az volt hogy elkezdett drogozni. Ekkor eléggé meglepődtem mert ki sem néztem volna belőle hogy egyáltalán szóba áll egy ilyen pasival. Pár pillanat múlva megköszöntem a lehetőséget és elmondtam hogy az én értékrendbe nagyon nem fér bele ez, mondhatta volna előbb is mert akkor nem teszek ebbe ennyi időt és energiát. Felálltam majd elköszöntem. Pár perc múlva olyan ocsmány üzenetek kezdtek jönni tőle hogy magam sem hittem el. Fogtam és letiltottam...

Tényleg bunkó voltam?

Kezdem feladni a társkeresést.

F/40

2022. nov. 25. 09:26
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó igazad van, hogy nem egyforma lenne a szitu, de valljuk be, sőt elég csak itt a gyakorin korulnezni: nők, férfiak többsége egyaránt azonnal elassak azokat a férfiakat, akik elég hogy egyszer elmentek nemhogy rendszeresen járnak prostikhoz. xD

Pedig az ok nem csak a szexhiany, hanem nem talál társat különböző okok miatt, sőt azt sem tudjuk, hogy valaki miért választja azt az életet, hogy pénzért fekszik le férfiakkal, mégis elvan ítélve mindkét fél.

Romákról nem is beszélek, mert fölösleges, ha rendes, normális, munkába jár, okos akkor is megkapja, hogy mocskos cig@ny, mert könnyebb ítélkezni.

(És nem ismerjuk a kérdező múltját, egyáltalán nem tudjuk, hogy mennyi partnere volt, részt vett-e hármasban, swinger clubokban stb.)

Itt nem az a baj, hogy neki nem fér bele az életébe egy ilyen típusú nő, semmi gond vele, az a tré, hogy mindkettő személyt lenezi miután ő kérdezte a csaj múltját. Most amúgy mit szólna ha később derült volna ki, mert a nő nem mondta volna el hiszen semmi köze hozzá? ^^

Akkor teljesen megertenem felhaborodasat, de így...

Különben te sem tudod, hogy mi vezette rá a nőt e életmódhoz, akkor miért töröd felette a pálcát?

Nekem ez nem tetszik, ennyi és kész.

Nem vagyok sem rasszista, sem homo/bifób és nem itelkezek senki felett, de hát nem vagyunk egyformák.

Egyébként csakis azért írtam neked kérdező, hogy gondolj bele a másik verzióba, nem állítom, hogy te vagy a hibás de nem vagy ártatlan sem.

Lépj tovább, kár bánod, hiszen igazából el sem kezdődött. :)

2022. nov. 25. 14:54
 42/53 anonim ***** válasza:
65%
Én csak azt nem értem miért nem bírtad ki hogy együtt tavozzatok. Udvariasan is le lehet valakit rázni
2022. nov. 25. 15:01
 43/53 anonim ***** válasza:
73%
Bunkó voltál, még ha egyes érzéseidet meg is értem. Én sem örülnék annak, ha olyan párom lenne, akinek nem fontos a monogámia meg nyitott kapcsolatban élt. De ezt lehet úgy is közölni a másikkal, hogy nem hangzol ennyire beképzeltnek és kicsinyesnek, akinek az ideje fontosabb, mint a másiké... a homofóbia meg a rasszizmus meg baromira taszít, és nem attól lesz vki normális, hogy rasszista meg heteró.
2022. nov. 25. 16:21
 44/53 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként a biszexuális és homoszexuális emberek közt kevesebb a nemi beteg mint a heteroszexuálisak közt a 21.században kedves kérdező 😊

És de, bunkó voltál, pont. Remélem a csajszi talál magának normális pasit

2022. nov. 25. 17:39
 45/53 anonim ***** válasza:
90%
Ameddig nem sértőn elmondod, hogy nem látod értelmét a folytatásnak, addig az nem bunkóság, hanem korrekt viselkedés. Hiszen nem vesztegeted az idejét és nem hitegeted. Teljesen mindegy, hogy miért nem fér bele neked.
2022. nov. 25. 20:59
 46/53 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem a többieket: miért lettél volna bunkó? A nő a bunkó, aki trágár üzeneteket küldött. Te csak rossz emberismerő vagy, mint a férfiak általában, mert látni kellett volna a nőn, hogy nem olyan, mint amilyennek látszik. Nagyon helyesen cselekedtél.
2022. nov. 27. 15:07
 47/53 anonim ***** válasza:
40%
44 - es. Mégis milyen lenne szerinted az a normális pasi? Aki majd lefekszik más pasikkal is a nő vágya szerint? Hát én pont nem így gondolom. Az, hogy a kérdezőt esetleg abban a pillanatban sokkolta a dolog és esetleg nem pont egy angol gentleman módjára reagált az szerintem a legkisebb gond. Persze azt elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák és kinek mi.. De azért az, hogy a nő ilyen pasival élt az egy dolog , annak lehet bármilyen oka, esetleg szerelmes volt, elnézte, később jött rá amikor már kötődött hozzá stb. De az, hogy ezt rögtön felajánlja a következő esetleges pasijának az azért árulkodik valamiről, legalábbis nekem. És ezt nem kötelező elfogadni még akkor sem ha ez sérti egyesek nézetét. De ahogy a kérdésből én olvasom a nő nem lett gorombán elküldve melegebb éghajlatra csak ott lett hagyva viszont ő nagyon gorombán fejtette ki véleményét a pasiról holott épp ő volt az aki azt a nem épp normális felajánlást tette ami a pasinál kiütötte a biztosítékot.
2022. nov. 28. 10:41
 48/53 anonim ***** válasza:
35%
47-es attól, hogy egy férfi szexuális életet él egy másik férfival még lehet normális. Viszont ha ilyen előítéletes és kissé buta mint a kérdező az minden csak nem normális.
2022. nov. 28. 12:23
 49/53 anonim ***** válasza:
27%
#48 as. Nem az a baj ha egy férfi másik férfival él nemi életet. Magánügye. De amikor valaki heteró és nőt keres akkor annak a nőnek ne az legyen az első felajánlása, hogy a férfi szexelgessen pasikkal is mert neki az előző is így élt és ez milyen jó. Nem értem mi az előítéletes abban ha valaki úgy gondolja, hogy ha vakivel kapcsolatban van vagy akár csak alakulgat köztük akkor nem szexelgetnek össze vissza bárkivel.
2022. nov. 29. 12:38
 50/53 anonim ***** válasza:
26%
Ez egy lehetőség amit felajánlott ha a kérdező is élne vele, mi ezzel a baj? 😃
2022. nov. 29. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!