Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én voltam a bunkó? Vagy ez így megy mostanában?
28 éves férfi vagyok. Normális, intelligens. Társkeresőn megismerkedtem egy 24 éves lánnyal. Némi beszélgetés után randit beszéltünk meg. Egy belvárosi kávézóban. Az adott időben fél óra késéssel érkezett meg- a barátnőjével-.
Köszönés, majd megkérdeztem ez komoly? Még csak nem is értette mi a baj azzal, hogy jött a barátnője is. Feszengés, a lányok egymással vihogtak, egymásnak mutogatták a telefonjaikat, érdemben semmilyen kommunikáció nem történt felém. Közben persze jött a pincér, és rendeltek. Én is kértem egy kávét meg egy üdítőt. Kb 15 percig bírtam ezt, majd felálltam, mondván további szép napot lányok. Fel sem néztek a telefonból, annyit mondtak, már mész is? Akkor pás... Odamentem a pulthoz, kifizettem a saját fogyasztásom, szóval a kávém meg az üdítőm és elmentem. Kb egy óra múlva elkezdtek írogatni mindketten, hogy mekkora szemét bunkó vagyok, mert rájuk hívták a rendőröket , mert nem volt náluk annyi pénz amit rendeltek, és azt hitték én rendeztem.
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek.
Ez komolyan így megy? Vagy tényleg ott kellett volna hagynom egy 10ezrest? Én nem úgy érzem.
Mit szóltok ehhez?
Teljesen jól csináltad! Konzekvencia? Nem hívogatunk meg senkit csupán "némi" beszélgetés után.
41/n
8-as honnan tudjam ? Nem turkáltam a zsebében, és hidd el nem érdeklődtem van-e bankkártyája.
Beszélgettünk, majd mivel az akadozott (nem véletlenül) elhívtam randira , gondolván élőben sokkal könnyebb.
És ez történt.
Mit nem értesz konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!