Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most tényleg én voltam a bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én voltam a bunkó?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal ismerkedtem, bár úgy tűnt, nem olyan lelkes, röviden válaszolgatott. Viszont ha egy ideig hallgattam, rám írt egy-két sort, hogy azért keressem őt, aztán megint lötyögés. Hogy dűlőre vigyem a dolgot, randit kértem tőle. (Tudni kell a helyzet megértéséhez, hogy ő andragógus diplomát szerzett, és most egy kormányhivatalban dolgozik R1 beosztásban (eredj ide, eredj oda). Én infót tanultam, és IT területen helyezkedtem el.)

A csaj közölte néhány smiley kíséretében, hogy bocsika, de ő diplomás személy, és úgy gondolta, inkább hasonló színvonalon keresgélne tovább, mert egy diplomátlannal biztos nem is lenne közös témája. Gondoltam, oké, zárjuk le, visszaírtam hát, hogy sajnálom, hogy így alakult, de nem dobnám el a fizum kétharmadát és a magánkönyvtáram háromnegyedét, hogy vele azonos szintre kerüljek. Erre bunkónak nevezett és nagy sebesen le is tiltott. (Pedig azt meg sem említettem neki, hogy akkor múzeum helyett nekem is Rubint Réka motivációs előadásaira kellene járnom, hogy ugyanazon a színvonalon legyünk.)

2020. máj. 17. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem korrekt 😄 sznob pi..
2020. máj. 17. 12:10
 2/10 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
84%
Dehogy, hülye pitsa. Jobb nélküle, hidd el. Amúgy meg, ez az a fajta diploma, amire húú..hát..ettől lejjebb csak a bölcsészeti van.
2020. máj. 17. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Hülye nagyképű csaj,jó hogy dobtad.
2020. máj. 17. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

A diplomás hölgy nagyon tájékozott lehet, én mindössze ezt az idézetet küldtem el volna neki:

"A barátom ötösre érettségizett matematikából, én megbuktam! Ő most mérnök egy cégnél, én pedig a tulaj!”

Bill Gates

Egyébként nem, nem vagy bunkó.

2020. máj. 17. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
A kormányhivatban nincs ilyen besorolási fokozat ott gyakornokok,fogalmazók,tanácsosok, vezető-tanácsosok, főtanácsosok és vezető-főtanácsosok dolgoznak felsőfokú végzettséggel rendelkezők esetén. A prekoncepcióid gyártása helyett inkább megkérdezhetted volna, hogy pontosan mit csinál. Mindazonáltal neki sem kellene lenéznie téged a diplomád hiánya miatt. Az igazán értelmes, empatikus ember a takarítónőtől kezdve a vezérigazgatóig mindenkivel neg tudja találni a közös hangot, közös témát.
2020. máj. 17. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Kamu. Tegnap volt egy ilyen diplomás vs diplomátlan kérdés, most ez megint egy jó indok, hogy lehessen szidni a diplomásokat. Túl sok a szabadidőd, miért nem inkább a csodás munkádba fekteted?
2020. máj. 17. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Jól van, ügyes vagy.
2020. máj. 17. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:

"A kormányhivatban nincs ilyen besorolási fokozat" Nem mondod? :D Jó, ha neked magyarázni kell egy szóviccet, akkor biztos a vicc volta xar...

Amúgy nem kérdeztem, de kb. 4-5 év munkaviszonya lehet ott, szóval a közalkalmazotti bértábla ismeretével már kiszámíthatod, hogy fogalmazó kategóriába tartozik-e.

2020. máj. 17. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Értettem, hogy poénból írod, de nagyon gyenge vicc volt, süt belőle a köztisztiviselők iránti lenézés. 4 év után már tanácsos a besorolás, fogalmazó 1-3 év jogviszonnyal rendelkező személy.
2020. máj. 17. 13:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké, ezt tanácsos lesz megjegyeznem :D
2020. máj. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!