Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem voltam nagyon bunkó?
Figyelt kérdés
Pár napja megszólított egy srác egy vasútállomáson mondván, hogy milyen csinos vagyok és ide kellett jönnie. De én annyira siettem, hogy csak simán továbbmentem mert paráztam, hogy elkések az állásinterjúról.És így utólag kicsit bánt a dolog, hogy minden szó nélkül továbbmentem.2017. dec. 7. 17:35
1/13 A kérdező kommentje:
Elnézést ha rossz kategóriába írtam.
2017. dec. 7. 17:35
2/13 anonim válasza:
Semmi gond ezzel. Szep gesztus, de nem ertem mit vart a srac. Nem azert alltal ott, hogy eleted szerelme utan kutass, hanem mert dolgod volt.
Itt egy elo pelda, miert gaz utcan ismerkedni.
3/13 anonim válasza:
De, nagyon bunkó voltál. Legalább egy "kösz"-t odamoroghattál volna a nagy sietségben.
4/13 anonim válasza:
Hát én még nem ismerkedtem utcán de a srác helyében biztos nem esett volna jól nekem, hogy csak szó nélkül továbbmész. De, hogy nagyon siettél így érthető a dolog.
5/13 anonim válasza:
Lelkiismeret furdalásod van szóval az empátiád rendben van. Nyilván tanultál belőle így a jövőben biztos máshogy kezeled majd az ilyen szituációkat.
6/13 anonim válasza:
Azért annyira nem siethettél, hogy egy köszönöm-öt ne legyen időd odalökni.
Aztán lehet ríni, h miért nem udvariasak a cúna, cúna férfiak meg miért nem kezdeményeznek a nők helyett is.
7/13 anonim válasza:
Uristen, emberek , ALLASINTERJURA keszult, nem a kis boltba.
Sose voltatok meg? Ha nem, akkor elarulom, hogy az embernek ilyenkor minden porcikajaban ott az ideg, foleg ha mindennel jobban akarja azt a munkat! Kisebb baja is nagyobb ilyen helyzetben, nem hogy meg egy semmibol elotoppano idegennek jopofizni kelljen.
8/13 anonim válasza:
Napi motivációs kérdés az ezután ismerkedni vágyó férfiak számára...:D Manapság a köszönömmel is úgy vannak az emberek, mintha a fogukat húznák.
9/13 anonim válasza:
Nem. A lehető legjobb dolgot tetted, ignoráltad. Gusztustalanok, akik ki akarják csikarni a köszönömöt, a reakciót. Térdre kell borulnod előtte, csak mert közölt egy tényt, amit semmit nem kérdezett?
10/13 anonim válasza:
Süt a válaszodból az intelligencia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!