Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jól tettem, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem, nem voltam bunkó?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és egyik nap megszólított egy srác mosolyogva Pesten mondván, hogy nagyon megtetszettem neki és ide szeretett volna jönni pár szót váltani velem. Én furcsálltam az egészet, hogy idejött csak úgy és mondtam, hogy menjen a fenébe.

Nem értettem mert duci vagyok és miért jönnék be neki. Nem szoktak nálam bepróbálkozni a srácok.

2017. szept. 11. 16:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Egyenes úton vagy az "agresszív kismalac" jelző irányába.
2017. szept. 11. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
67%

Remélem ez valami gyenge kamu.

Ha esetleg nem, akkor meg egy ordas paraszt voltál, ráadásul teljesen ok nélkül. Az ilyenek mint te rohadjanak meg egyedül, nem érdemled meg, hogy párkapcsolatod legyen - de sebaj, ilyen hozzáállással nem is lesz, szóval csak így tovább.

2017. szept. 11. 16:46
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Elküldeni vkit a fenébe, csak mert meg mert szólítani? Akkor szerinted mi a bunkóság, ha nem ez?

Aztán majd gyere a GYK-ra sírni, hogy senki sem szólít meg brühühü.

2017. szept. 11. 16:47
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem voltal bunko.

Az tul enyhe szo erre. Te taplo vagy es meg ostoba is raadasul.

2017. szept. 11. 16:48
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Kamu:)
2017. szept. 11. 16:50
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Egy kedves lány akkor is jól reagál ha éppen nem jön be neki az adott srác és a szituáció. Ellenben egy utolsó taj paraszt nem.

Ha valaki odajön mosolyogva hozzád akkor alap, hogy te is normálisan viselkedsz vele. Nem tanítottak illemre?

Ha duci vagy akkor pedig örülnöd kellett volna, hogy létezik pasi aki veszi a fáradtságot és bepróbálkozik nálad. Nagyon bízom benne, hogy többé senki nem próbálkozik be nálad és egyedül maradsz. Kicsit sajnálom, hogy nem voltam a srác helyében én biztos szét oltottalak volna ott a reakciód után.

A srác pedig majd talál nálad értékesebbet aki jó néven fogja venni a közeledését;)

2017. szept. 11. 16:52
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

csináld ezt minél többször és te vagy a következő "Gáz, hogy 25 évesen is szűz vagyok?" kérdés kiírója. ;)

am meg honnan tudod h tetszettél-e neki valóban v nem? Telepata vagy nyuszkó?

2017. szept. 11. 16:55
 8/14 anonim ***** válasza:
60%

"Ha duci vagy akkor pedig örülnöd kellett volna, hogy létezik pasi aki veszi a fáradtságot és bepróbálkozik nálad."

Wow...

2017. szept. 11. 17:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyél meg egy extra nagy doboz csoki fagyit egyedűl minden nap 2héten keresztűl és soha többé nem lesz ilyen kellemetlen kalandod1
2017. szept. 11. 17:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is furcsállom az ilyet, én se igazán hiszem, hogy bejönnék az illetőnek, alapból nem igazán szeretem, ha megszólítanak, DEE eszem ágában nem lenne bunkón válaszolni!

Miért nehéz normális hangnemben jelezni, hogy nem vagy vevő a dologra?

2017. szept. 11. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!