Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy kíváncsi voltam a feleségem múltjára?
Röviden az életünk:
44 évesek vagyunk,18 éve ismerjük egymást,12 éve házasok,3 gyermek,tökéletes harmónia,egzisztencia.
Nem csaljuk egymást és tényleg nagy a szerelem.Nemrégiben a költözésnél előkerült a feleségem 12 évet összefoglaló naplója ami a mi megismerkedésünkig íródott.Engedéllyel elolvastam.Nem kellett volna...Kb.100 szexuális kapcsolat leírása de mintha a Káma Szútra lapjai elevenedtek volna fel.Azóta(kb 2 hete)nem alszom,csak a múltra gondolok,pedig minden előttem történt vagy abban az időszakban amikor már ismertük egymást de nem voltunk jóban.Olyan véleményeket várok amelyek tényleg segítenek ezt feldolgozni.Az lenne a legjobb ha olyan is írna aki átélte ugyanezt...
Szerintem hiba volt. Nem Kell a másik múltjában turkálni. Viszont mivel megengedte,hogy elolvasd ez azt jelenti,hogy bízik benned és nem titkolja ki volt.
Jegyezd meg, az a lány aki azokon a lapokon van nem a feleséged. Az a lány már nem létezik
el sem kellett volna olvasnod, közöd sincs hozzá.
meg már elvetted...gyerek is van..
nem értem az ilyen embereket, miért mennek vissza a múltba..
szerintem jó tudni, mert ezernyi eddig érthetetlen dologra derülhet fény. Úgy tudtad, hogy Te vagy az első? Hazudott? Akkor mi a baj?
Géza
És ha egy sorozatgyilkosról van szó,összejössz vele,mert a gyilkosságok előtted történtek?
Számít a múlt.
A kérdező esetében a rib.ncság a múlt.Engem ez zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!