Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy kíváncsi voltam a feleségem múltjára?
Röviden az életünk:
44 évesek vagyunk,18 éve ismerjük egymást,12 éve házasok,3 gyermek,tökéletes harmónia,egzisztencia.
Nem csaljuk egymást és tényleg nagy a szerelem.Nemrégiben a költözésnél előkerült a feleségem 12 évet összefoglaló naplója ami a mi megismerkedésünkig íródott.Engedéllyel elolvastam.Nem kellett volna...Kb.100 szexuális kapcsolat leírása de mintha a Káma Szútra lapjai elevenedtek volna fel.Azóta(kb 2 hete)nem alszom,csak a múltra gondolok,pedig minden előttem történt vagy abban az időszakban amikor már ismertük egymást de nem voltunk jóban.Olyan véleményeket várok amelyek tényleg segítenek ezt feldolgozni.Az lenne a legjobb ha olyan is írna aki átélte ugyanezt...
Erre mondják, hogy amiről nem tudsz az nem fáj. Jobb nem kutakodni a nők múltjában mert elég durva dolgokat találhatsz ott.
Le merném fogadni, hogy nők legalább fele ilyen életvitelt élt fiatalkorában még, ha el is hallgatják később.
18 éve ismerjük egymást,12 éve házasok,3 gyermek,tökéletes harmónia,egzisztencia.
Nem csaljuk egymást és tényleg nagy a szerelem Tenyleg kell ennel tobb a mai vilagban???. Ja es meg valami. Neked ha lenne naplod, te megengedtet volna hogy a nejed elolvassa? Ha az a valaszod hogy nem akkor te silanyabb vagy mint a nejed. Mert o igen is vallalja a multat.Es ugy adta oda neked a naplot hogy tudta mi van benne Szerintem nem kell hogy keseru legyen a szad izze az a mult most a jelen van es ez a szebb amit te tonkre tudsz tenni ha nem vagy okos es megfontolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!