Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülye voltam, vagy jól tettem? 24/l
Szóval. Alkalmam lett volna megkapni egy srácot (talán kapcsolatra is), akinek van bnője és akibe totál beleszerettem.
A kis ujjamat kellett volna mozdítanom, de képtelen lettem volna r!banc lenni. Pedig hosszú hónapokig lett volna lehetőséget rá.
Most itthon kesergek, egyedül, borozgatva. Szóval....
Jól döntöttem én?
Jesszus, ekkora önbizalomhiánnyal nem rendelkezhetsz kislány, hogy egyedül képtelen vagy eldönteni valamiről, hogy most jól döntöttél-e vagy sem! Ehhez mi a fenének kell a mi véleményünk úgy őszintén?
Háromszoros húrrá a 24 éves éretlen kislánynak, hogy jól cselekedett!! :) Hiphiphurráááá!! :)
Most örülsz? :)
Szerintem nem. Ha szerelmse voltál...Ő meg ugya kapható lett volna rá, ergo szakitott volna a barátnőjével. Akkor már miért lennél riban.c?
Bármit megtennék azért a srácért, akiért most odavagyok. De sajnos semmi esélyem. Ha csak egy "mekkora kötsög" (vagy ahogy te mondod. r.banc) érzésért megkapnám, egy percig sem gondolkodnék rajta. Szóval nem..nem döntöttél jól. De majd a többiek egy kis buksisimivel és milyen erkölcsös lány vagy-al mindjárt megvigasztalnak, ne aggódj.
Hát, ha valaki szerelmes és belemegy ebbe az érzésbe, az nem rib.anc. Aki meg nem az meg szerintem nem is tudom
Képzeld el ugyanezt egy filmen. Szerelmes lesz a lány és inkább nem, hanem egyedül iszik otthon. Izgi szép történet :D Büszkék lehetünk rá :D Én inkább azt a filmet nézném, ahol nem futamodik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!