Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülye voltam, vagy jól tettem? 24/l
Szóval. Alkalmam lett volna megkapni egy srácot (talán kapcsolatra is), akinek van bnője és akibe totál beleszerettem.
A kis ujjamat kellett volna mozdítanom, de képtelen lettem volna r!banc lenni. Pedig hosszú hónapokig lett volna lehetőséget rá.
Most itthon kesergek, egyedül, borozgatva. Szóval....
Jól döntöttem én?
LOL, behalok ezen az oldalon.:D Ha egy nő belepofátlankodik egy kapcsolatba, mint szerető, mindenféle aljadék r!bancnak el van hordva és kapja a "Képzeld magad XY helyébe..." kezdetű okításokat, ha meg inkább kimarad az egészből, akkor az a baj, mert milyen "gyáva" már.:D Most akkor eldöntenétek, mi a jó?
Egyébként szerintem a kérdező cselekedett ideálisan, arra kéne törekednie mindenkinek, hogy ilyen ember legyen, inkább hű magához és a saját elveihez, mintsem hogy az érdekek és a vágyak vezéreljék, mint a nagy átlagot. Oké, esendő emberek vagyunk és bocsánatos bűn, ha valaki elcsábul, de ez nem jelenti azt, hogy ez a viselkedés kell legyen a cél. Sokkal egyszerűbb takarózni utólag a "Jaj hát szerelmes voltam!" szövegekkel, mint türtőztetni magad.
Egyszóval igen, jó döntést hoztál, és szerintem hozzád hasonló példaképre van szüksége az emberiségnek. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy az egyedül megöregedésen gondolkozz.:D Várom a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!