Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülye voltam, vagy jól tettem? 24/l
Figyelt kérdés
Szóval. Alkalmam lett volna megkapni egy srácot (talán kapcsolatra is), akinek van bnője és akibe totál beleszerettem.
A kis ujjamat kellett volna mozdítanom, de képtelen lettem volna r!banc lenni. Pedig hosszú hónapokig lett volna lehetőséget rá.
Most itthon kesergek, egyedül, borozgatva. Szóval....
Jól döntöttem én?
2016. szept. 12. 20:31
12/24 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy többet nem szeretek majd úgy senkit, mint őt. Nem gyávaság, egyszerűen én ilyen nyomi vagyok. Mások bepartiznak, én meg kitörölhetem a becsületemmel. Sosem teszek semmi helytelent. Aztán 20 év múlva 20 macskával élek majd együtt. De legalább nem leszek gerinctelen.
2016. szept. 12. 21:11
13/24 anonim válasza:
Totál beleszerettél abba, akinek van barátnője. Megkaphattad volna.
Hát mindkettőtöknél már alapból gond van, még akkor is ha nem tetted meg.
14/24 anonim válasza:
Írj nyugodtan,ha nagyon magad alatt vagy...ismerős helyzet,csak én már felfelé megyek
15/24 anonim válasza:
Az egyetlen elítélendő dolog a történetben az, hogy egyedül borozgatsz. Legközelebb szólj.
16/24 anonim válasza:
lóf@s.zt nem gyávaság :D nem mertél bepiszkolódni egy nagyon szép dologért... remélem szégyelled magad kicsit...
17/24 anonim válasza:
Majd később, amikor érett, boldog nő leszel boldog párkapcsolatban egy boldog pasassal, akkor fogsz rájönni, hogy milyen jól tetted, hogy nem álltál be a k#rvák hosszú sorába, amikor behülyített egy foglalt gyökér. Tartsd szem előtt a szavaimat!
18/24 anonim válasza:
Kihasználónév: annyira szomorúak ezek az "érett nők", akiknek a szemében a szerelem már csak valami, ami ellen védekezni kell, kur.vának és rib.ancnak címkézve mindenkit, akivel ez még megtörténik. Ők a boldogok! Jah...
19/24 anonim válasza:
Tehát k#rválkodós, r#banckodós előélet nélkül nem lehet boldog egy nő?
20/24 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, nem úgy döntöttem ahogy te és már lassan 10 éve boldog feleség vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!