Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó voltam szerintetek?
Figyelt kérdés
Egy lánynak bemutattak egy találkozón. Majd egyfelé mentünk a találkozó után és elköszönésnél elhívtam, hogy találkozhatnánk valamikor. Ő erre azt mondta, hogy bocsi de erre nemet kell mondania. Erre mondom neki, hogy ezek szerint barátja van de rá vágja, hogy nem de nem akar velem találkozni. Erre én mondom neki, hogy jobb is, hogy nem kezd ki velem mert miattam csak tele sírná a párnáját esténként (a duma az lopott de ez jutott eszembe). Majd mosolyogva elköszöntem. Most az ismerősöktől azt hallom vissza, hogy milyen bunkó vagyok.2017. máj. 26. 17:22
1/29 anonim válasza:
Szerintem inkább szánalmas volt ez a duma.
2/29 anonim válasza:
Saját stílusával válaszoltál, nem volt benne semmi sértő vagy bunkó. Elköszöntél és viszlát. Utólag persze, hogy te vagy a bunkó mert nem kértél egyből bocsánatot tőle pincsikutya módjára, gondolom megszokta a magas lovon ülve.
3/29 anonim válasza:
Szánalmas duma. Ne tanulj ilyeneket.
4/29 anonim válasza:
Szerintem is szánalmas. Ha valaki nem jön be nem kell vele randiznod ez nem bunkóság, joga van mindenkinek eldönteni, hogy kivel akar többet találkozni.
5/29 anonim válasza:
Tehát azért, mert nem áltatott, visszatámadtál? Nem azért kampányol itt minden pasi, hogy miért nem őszinték a nők? Hogy játszanak veletek? Ő nem játszott. Te meg beszóltál neki. Miért? Ez is sértő, az is sértő, minden sért? Szerintem ő korrekt volt, te meg nevetséges.
6/29 anonim válasza:
Nem bunkó, hanem nevetségesen szánalmas. Benned nagyobb nyomot hagyott mint benne ne aggódj :D
7/29 anonim válasza:
Nem volt bunkó, csak nevetséges
8/29 anonim válasza:
A lány amúgy hogy reagált? Mert ez nincs benne a leírásban.
10/29 anonim válasza:
Hülye vagy öregem, remélem egy életre megtanulsz ezután viselkedni.
Azért mert neked a saját dumád tetszik, az nem azt jelenti, hogy másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!