Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy lánynak bemutattak egy találkozón. Majd egyfelé mentünk a találkozó után és elköszönésnél elhívtam, hogy találkozhatnánk valamikor. Ő erre azt mondta, hogy bocsi de erre nemet kell mondania. Erre mondom neki, hogy ezek szerint barátja van de rá vágja, hogy nem de nem akar velem találkozni. Erre én mondom neki, hogy jobb is, hogy nem kezd ki velem mert miattam csak tele sírná a párnáját esténként (a duma az lopott de ez jutott eszembe). Majd mosolyogva elköszöntem. Most az ismerősöktől azt hallom vissza, hogy milyen bunkó vagyok.

2017. máj. 26. 17:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
30%
Az ismerőseid mondták a szituációt hallva, hogy bunkó voltál, vagy a lány az ismerősökön keresztül üzente neked, hogy az voltál? Nem egyértelmű.
2017. máj. 26. 17:41
 12/29 anonim ***** válasza:
96%

Hát összefosom magam... És akkor megy itt éjjel-nappal a rinya, mert a gonosz cafkák nem nyíltan utasítanak vissza. De ha megteszik, akkor rögtön eltűnik a "kedves-rendes" pasika és nekiáll izmozni meg arcoskodni.

Tényleg olyan nehéz lett volna ember módjára viselkedni és simán azt mondani, hogy "rendben, akkor jó éjszakát"?

2017. máj. 26. 17:47
 13/29 anonim ***** válasza:
96%

Beleröhögtem volna a képedbe,és szerintem is szánalmas,beképzelt duma volt ez.

Előbb nyomulsz rá ugymond,utána meg benyögöd ezt.

2017. máj. 26. 18:03
 14/29 anonim ***** válasza:
96%
Csak azt tudom mondani, amit már sokan leírtak. Nem bunkó volt csak nagyon szánalmas. És erre tanítják a PUA-k a kis taknyosokat pénzért? Ez a duma nagyon gáz és lejárattad vele magad. Ezt mégis melyik nő tartja vonzónak, az ilyen erőltetett egó dumákat?
2017. máj. 26. 18:11
 15/29 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem semmi gond nem volt ezzel a szöveggel. Talán egy picit erős, én időnként szoktam mondani olyat ha visszautasítanak egy randimeghívást, hogy "semmi baj, én sem gondoltam komolyan." Nem kell durvának lenni, de vicces lehet az ember, ez nem bunkóság...
2017. máj. 26. 18:27
 16/29 anonim ***** válasza:
95%
Azt mondta, nem. Ilyenkor itt a férfiak azt mondják, hogy ezt ők megértik. De nem, magyarázkodnia kell, hogy miért nem.
2017. máj. 26. 18:27
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
Vicces lehet az ember, de azt nagyon nehéz úgy előadni, hogy ne a sértődést halld ki belőle. Pláne hogy mivel azonnal reagálod egy kínos szitura. Pl ez az "én sem gondoltam komolyan", ez is olyan keserűen hangzik. Hónapok múlva lehet, hogy már vicces lenne.
2017. máj. 26. 18:31
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
jájjj barátom, ezt ne erőltesd :D légy férfi, ha őszintén (nem bubkón) visszautasítanak, mosolyogj, és fogadd el. ne próbáld túltolni a helyzetet, meg önigazolást keresni..ilyen proli magadat minősítő dumákat meg végképp ne ( és még lopott is XD)
2017. máj. 26. 18:34
 19/29 anonim ***** válasza:
24%
😂😂😂😂😂
2017. máj. 26. 19:38
 20/29 anonim ***** válasza:
25%

Megbántódott a karót nyelt hercegnő:DDDDDDDDDD

Humorérzék nélküli "szatyor":DDDDDD

2017. máj. 26. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!