Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy lánynak bemutattak egy találkozón. Majd egyfelé mentünk a találkozó után és elköszönésnél elhívtam, hogy találkozhatnánk valamikor. Ő erre azt mondta, hogy bocsi de erre nemet kell mondania. Erre mondom neki, hogy ezek szerint barátja van de rá vágja, hogy nem de nem akar velem találkozni. Erre én mondom neki, hogy jobb is, hogy nem kezd ki velem mert miattam csak tele sírná a párnáját esténként (a duma az lopott de ez jutott eszembe). Majd mosolyogva elköszöntem. Most az ismerősöktől azt hallom vissza, hogy milyen bunkó vagyok.

2017. máj. 26. 17:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem meg a csaj volt bunkó :D Van egy határ az őszinteség meg a "nem akarok veled találkozni mert sajt" között.

Szépen is meg lehet mondani hogy "ne haragudj, de úgy érzem nincs túl sok közös bennünk/nem jövünk ki jól stb"

Ha meg nem vagy szimpatikus neki, mit érdekli, hogy mit reagáltál rá?

2017. máj. 26. 23:20
 22/29 anonim ***** válasza:
32%
Lehet,a csaj nem érti a szarkazmust,bár ez a beszólás kicsit egós volt.Ha rossz passzban fogtál volna ki,lehet,én se kezeltem volna humorral.
2017. máj. 27. 00:39
 23/29 anonim ***** válasza:
33%

Jo sztori.

Te frappans vagy,nem bunko. Azt fajt neki,h nem konyorogtel.

:D

N

2017. máj. 27. 00:41
 24/29 anonim ***** válasza:
67%
Légyszi küldj magadról képet,hogy még csak véletlenül se fussak össze veled.
2017. máj. 27. 07:15
 25/29 anonim ***** válasza:
32%
Jó duma volt tetszik,megkapta ami járt,nem csicskultál be.
2017. máj. 27. 08:59
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

Tényleg megkapta, ami jár. Mi is jár neki, és miért? Mert nem akar a kérdezővel megismerkedni, ezért bünti jár neki?

Igazad van, most is biztos bőg.

2017. máj. 27. 18:24
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

26-os ,ez nem büntetés. Ha elküldi a k anyjába meg ilyen olyan olcsó ribinek nevezi ,vagy elkezd demiértezni ,az más,azt lehet büntetésnek nevezni.

Ez csak egy frappáns duma,nem irányul ellene,csak hogy érezze a nő hogy félvállról viccnek veszed a visszautasítását ,hogy ne érezze magát annyira nyeregbe. Az meg hogy bunkónak nevezte a háta mögött, az jellemzi a nőt, szóval jobb is hogy nem ment el a randira. Egyébként kifejezetten előny,ha bunkónak titulálnak , mert a legtöbb nő pont a bunkókra bukik.

2017. máj. 28. 14:47
 28/29 anonim ***** válasza:
80%
De pont nem frappánsan hat, hanem sértődötten.
2017. máj. 28. 15:38
 29/29 anonim ***** válasza:
80%
gáz, és szánalmas duma .....
2017. máj. 29. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!