Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó voltam hogy ezt írtam egy terhes csajnak?
Még jópár éve együtt jártunk egy kis ideig különórára, igazából majdnem el is felejtettem, fél éve írt rám, hogy elkerné az akkori jegyzeteimet. Szívesen le is fénymásoltam neki, gratuláltam a babához. Aztán azóta kb. havonta ír hogy mi van velem, talán ennyire unatkozik, vagy nincsenek barátai, de nem voltunk annyira jóba, az órákon beszéltünk csak anno. Nemrég megint írt, épp nem voltam otthon, utána meg elfelejtettem. Meguntam a semmibe se vezető unalmas írásokat, és amikor megint jelentkezett, hogy "Sose irsz vissza 😕", ezt válaszoltam:
"Szia! Ne haragudj (én nem haragszom rád), de múltkor épp nem voltam otthon és miután hazaérkeztem elfelejtettem írni. Ne sértődj meg ezért, amúgy is csak kevés emberrel szoktam beszélni, és szinte olyanokkal csak, akikkel élőben is találkozok rendszeresen. Itt, vagy akármilyen írott formában nem szeretek társalogni, ezért van ez, én ilyen vagyok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!