Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta, hogy bunkó voltam?
Hát ha nem fog működni és ezt elkönyvelem, kit érdekel mit írsz utána, a döntés marad, ha térdepelve sírsz is. Szerintem nem volt bunkó, az ő tudja egyenlő azzal, hogy egyoldalú döntés volt.
Ha megy a teperés, azzal csak kilehet követelni egy újabb elutasítást, megaláztatás. A csaj döntött a pasi elfogadta, tiszta.
Nem bunkó dolog. Én is ezt szoktam írni, ha valami nem jön össze vagy a lány nem úgy érzi.
Meg első randiról beszélünk, miért kellene ennél többet magyarázkodni. Persze, hogy mindegy a dolog mert úgysem lesz második és már tárgytalan. Felesleges körberajongani, ha leírta, hogy nem akar tőled semmit.
"Nem kell viragot venni meg próbálkozni, de ezzel úgy reagáltál, mintha amúgy sem érdekelt volna a lány már előtte sem"
Hát pont ez a lényeg:)
Ezzel megmarad a férfi önbecsülése. Ha elutasítást kap egy igazi férfi, nyilván nem örül neki de ettől még nem fog bánkódni. Sok esetben piszkálni szokta a nő egóját, hogy egyből elfogadja a pasi, hogy nem akarja folytatni az ismerkedést. Csak mert a csajok megszokták, hogy ha randi után ilyet (mint a fent említett lány) mondanak akkor olyan válasz üzeneteket kapnak: "hát sajnálom, nyilván tiszteletben tartom de szerintem megpróbálhatnánk még egyszer" stb.
Ebben hol a bunkóság?
Ő megmndta, ogy nem ment jól és kvázi nem lesz köztetek semmi. Erre te nyugtáztad a dolgot. Ez hol bunkóság?
Az lett volna inkább az, ha nekiállsz nyomulni meg "ne játszd az elérhetetlent béjbe" (kb. mint a borz a Tapsi Hapsi univerzumában)
Lánybarátod gondolkodásmódja elég bizarrnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!