Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete voltam randizni egy fiuval és elég furcsán öltözött vélemény?
Figyelt kérdés
Pontosan ezt a cipőt hordta nem égő eljönni velem ilyen cipőbe randizni?Én szépen ki voltam csípve....
Mi a véleményetek nektek tetszik ez a cipő?
2017. aug. 10. 23:45
1/26 A legrosszabb válasza:
A randi után egy hétig mit csináltál? Cipőlevest? Jó sokáig főzted...
2/26 Interferencia válasza:
Ez függ azért a helyszíntől is...
3/26 anonim válasza:
Ha a vakok és gyengénlátok intézetében volt a randi, szerintem nem cink.
4/26 anonim válasza:
Azt hittem valami olcsó,mackónadrágot mutatsz. Hát ha neked 60ezres cipő "furcsa",ne járj randira,mki jobban jár!Talán öltöny,nyakkendő kellet volna?
5/26 anonim válasza:
Air Jordant nem csak a feketék hordanak?
6/26 anonim válasza:
Csokornyakkendő meg fehér hosszúujjú ing, mellényzsebben toll és 500 anekdota a lepkegyűjteményről.
7/26 anonim válasza:
Baxki ez a kérdés égő....
Gondolom nem többszörös Michelin csillagos sztáréttetembe mentetek ahová hat hónappal előtte kell asztalt foglalni?
Nagyon jó cipő....-gondolom nem egy nyúl béla húzta a lábára....
(egy anyuka)
8/26 anonim válasza:
Ez a cipő undorító, mindegy milyen alkalomra veszi fel az ember :D De gondolom tudtad, milyen az öltözködési stílusa, én alapból el sem megyek randira ilyen wannabe fekákkal.
9/26 anonim válasza:
Ez a cipő rusnya, ízléstelen, akkor is ha hatvanezer forintba kerül, akkor is ha háromezerbe, meg akkor is ha egymillióba.
10/26 anonim válasza:
Kamu kédés. Annyira a cipőjét gigyelted hogy utána még az internetről is ki tudtad keresni hpgy belinkelhesd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!