Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete voltam randizni egy fiuval és elég furcsán öltözött vélemény?
Pontosan ezt a cipőt hordta nem égő eljönni velem ilyen cipőbe randizni?Én szépen ki voltam csípve....
Mi a véleményetek nektek tetszik ez a cipő?
#1 válaszadó :DDDDDDDDD ezen nagyot röhögtem!
Úgy öltözik, amiben jólérzi magát. Most arra számítottál Kérdező, hogy majd díszmagyarban fog elédállni?
Én meg csomó randira egyenruhában mentem, és sikeresek voltak. Kis szófordulattal élve...erre varrjatok gombot! :D
Közízlést tekintve ronda? Ne már :D Nekem sem tetszik, de ezen kívül nincs vele semmi gond. Egy ismerősöm csak ilyen cipőket hord, neki az egész öltözködése olyan, hogy megy hozzá az ilyen cipő. Sőt kapaszkodj meg, még semi-formal eseményekre is el tud menni ilyen cipőben, annyira jól össze tudja válogatni a ruhadarabjait, hogy észre sem veszed, sportcipő van rajta.
Kérdező, hacsak nem vakrandi volt, már írásképbőlis lehet következtetni a másik stílusára. Ha neked nem tetszik a sportos, akkor mi ek mentél el vele randizni???
Ha úgy volt öltözve, hogy megy hozzá egy ilyen cipő egyáltalán furcsa.
Majd akkor izgulj, ha a huszadik randin is csak ezt látod rajta.
#22 egyáltalán nem, ne aggódj :D
Egyébként évszakhoz illő egyenruhát húztam mindig :) Nyáron nem fogom felvenni a télit, és fordítva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!