Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hívnak el randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hívnak el randizni társkeresőn?

Figyelt kérdés

Van 3-4 olyan férfi, akikkel már több napja levelezek, bár nem mindig olyan aktívan, de mindig váltunk hosszabb üzeneteket. Úgy érzem, jól mennek a dolgok, de egyik sem hívott még el sehova, és most is az egyik emberkével arról beszéltünk, mit tervez a következő hetére, amit szabadnapként kivett, és leírta pontosan, és semmi utalást sem tett, hogy találkozna velem.

De mégis miért nem? :D Ha már több napja jól elbeszélgetünk, akkor miért nem szeretnének találkozni a férfiak? Nő létemre én hívjam el? Nem arról van szó, hogy várom a sültgalambot, de na, első randit csak a férfi hozza elő, ne?

N

2017. júl. 30. 01:07
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem is fura volt akivel ismerkedtem, hogy 2 nap után már mondta, hogy találkozni akar, azért nem akartam lerohanni sem, mert volt olyan akinek meg az 5 nap is kevés volt, pedig tök jó volt a hangulat, utána ez meg is bélyegezte

24F

2017. júl. 30. 01:13
 2/8 anonim ***** válasza:
26%

Hát ez jó! Nektek sehogy sem lehet megfelelni?

A társkeresőkön a nők 99%-nál az van kint, hogy két üzenet utána nem találkozik még senkivel.

A másik, ami ilyen, hogy az egyszavas üzenetekkel nem tud mit kezdeni. Erre haver menyasszonya azt mondta, hogy sok pasi ír 8-10 mondatot úgy, hogy még egy levelet sem váltottak. Mire fel? Egy "Szia! Akarsz ismerkedni!" - nél nem kell több...

Most akkor mi az igazság?

29/F

2017. júl. 30. 01:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őket,csak levelezőtársat keresnek,vagy találkozni is szeretnének? :) Minek húzni,rabolni egymás idejét,soha nem értettem meg! Összefutni és meglátjuk van e tovább! Felesleges köröket ki kell hagyni,nem levelezgetni napokig,ha igazán társat keres!
2017. júl. 30. 01:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Légy türelmes.

Társkereső, nyilván akar majd találkozni.

Küld neki pozitív visszajelzést.

2017. júl. 30. 03:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert a legtöbb nő pont itt a GYKn azon nyafog, hogy rögtön minden férfi randit akar, és semmi időt nem adnak az ismerkedésnek...

Mi férfiak pedig figyelünk az ilyen visszajelzésekre, és ennek tükrében módosítjuk a viselkedésünk.

Egyenként meg miért aggódsz? Most vSn 3-4 férfi, mire mindegyikkel találkozol jönni fog másik 2-3, így az első 3-4-et parkolóra teszed, mert mi van ha az újak még jobbak, a 7 randi után a legrosszabb 4-et kiejted, de a második randi alatt előkerül megint 2-3 férfi, nekik is esély kell, mert lehet, hogy köztük az igazi, és ez így megy a végtelenségig. Ezért nem talál végül senki párt, előbb utóbb mindenki megunja (még a nő is), és marad inkább egyedül

2017. júl. 30. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg épp másokkal randiznak.
2017. júl. 30. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mások az igényei.

Én magam részéről nem siettetem, de ha látom, megjegyzést tesz hogy találkozzunk, akkor benne vagyok. Valóban a személyes tali a döntő.

2017. júl. 30. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, hát ez érdekes.

Szerintem az lenne az alap, hogy pár nap után elhívjon valamerre egy beszélgetésre. Számomra nem lenne tolakodó, de ha túl hamar hívna el, akkor sem sértődnék be, még ha nemet is mondanék.

2017. júl. 30. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!