Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nővel/férfivel mennétek el előbb randizni? (Aki azt akarja írni, hogy egyikkel se, az ne foglalja a helyet! )
1. Kedves, művelt és intelligens, csúnya bányarém.
2. Helyes/szép, kedves, sötét mint az éjszaka.
3. Helyes/szép, művelt és intelligens, bunkó paraszt.
Csodálatos választék és semmi köze a valósághoz.
Bányarém fiúval mennék.
Az elsòt elvinném wingmannek és felszednék egy normális csajt. Ha tényleg annyira jó fej, akkor neki is D:
30/f
Ha nagyon kell választanom, akkor a 3.
Aki intelligens, azzal lehet beszélni, és akivel lehet beszélni, annál el lehet érni, hogy ne legyen bunkó. A kedvességet könnyebb pótolni, mint hosszú évek alatt elsajátított tudást, vagy szépséget. Leteremteném párszor, megmutatnám neki, hogy hol a helye és működne is a dolog. :D
Az 1. azért nem, mert a szexhez vonzalom kell, azzal meg nem jövök össze, akivel nem akarok szexelni, csak beszélgetni.
A 2. meg sírba tenne, végtelen türelmes vagyok, a bunkókat jól tűröm, de az ostobákat egyszerűen nem tudom elviselni, allergiás vagyok rájuk.
21L
Helyedben egyikkel sem. Ha így alázod őket nőt nem érdemelsz...
Te se cagy különb!!
Az elsővel, mert abból lehet szeretetteljes, komoly kapcsolat, a másik kettőt viszont időpocsékolásnak tartom.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!