Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre két fiúval randizni, ha még egyikkel sem vagyunk együtt?
Van 2 srác, mind a 2 szimpatikus.
az egyikkel csak az a bökkenő, hogy már 2-szer is voltunk együtt, mind a 2szer óriásit csalódtam benne, de ha meglátom, újra feltörnek a régi érzelmek.
a másik pedig egy teljesen új ismertség.
valami tanács ?
szerintem neked csak egyszerűen elmentek hazulról!
akiben csalódtál, abban még fogsz is, az csak dugni akar! A másik talán szeretne őszintén megismerni....
megismerni egy újat, az izgalom időtöltés, program, új érzelmek, új vágy, új élet...megismerni mást soha nem késő!
köszi
mondjuk az első mondatot nem értem ...
Ha két független srácról lenne szó akkor érteném a kérdést. Nincs abban semmi ha két sráccal randizgatsz míg nem vagytok együtt... Csak ne tudjanak egymásról xD De mivel itt expasi van szó, hagyd a francba és találkozz az újjal! :)Én is hasonlóképp vagyok, csak én 3 fiúval. :D Egyikkel sincs kapcsolatom csak néhanapján összefutunk egy kellemes délutánra és szerintem ebben semmi rossz sincs, mivel egyikkel sem "keverek"
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!