Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre két fiúval randizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre két fiúval randizni, ha még egyikkel sem vagyunk együtt?

Figyelt kérdés

Van 2 srác, mind a 2 szimpatikus.

az egyikkel csak az a bökkenő, hogy már 2-szer is voltunk együtt, mind a 2szer óriásit csalódtam benne, de ha meglátom, újra feltörnek a régi érzelmek.

a másik pedig egy teljesen új ismertség.

valami tanács ?

2011. jún. 5. 21:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem neked csak egyszerűen elmentek hazulról!

akiben csalódtál, abban még fogsz is, az csak dugni akar! A másik talán szeretne őszintén megismerni....

megismerni egy újat, az izgalom időtöltés, program, új érzelmek, új vágy, új élet...megismerni mást soha nem késő!

2011. jún. 5. 21:35
 2/11 A kérdező kommentje:

köszi

mondjuk az első mondatot nem értem ...

2011. jún. 5. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
szerintem csináljátok hárman
2011. jún. 5. 21:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a régit, ismerkedj az újjal.
2011. jún. 5. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha két független srácról lenne szó akkor érteném a kérdést. Nincs abban semmi ha két sráccal randizgatsz míg nem vagytok együtt... Csak ne tudjanak egymásról xD De mivel itt expasi van szó, hagyd a francba és találkozz az újjal! :)Én is hasonlóképp vagyok, csak én 3 fiúval. :D Egyikkel sincs kapcsolatom csak néhanapján összefutunk egy kellemes délutánra és szerintem ebben semmi rossz sincs, mivel egyikkel sem "keverek"

17/L

2011. jún. 5. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Mind a kettőt pippantsd le a reakciók alapján ìtélj
2011. jún. 7. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe a régit, inkább találkozz az UJJAL! ;)
2011. jún. 7. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Az újjal foglalkozz, a régi felejtős. 21/L
2011. jún. 7. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
utána is
2011. jún. 7. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
A régivel te összejönnél harmadszorra is? Ne viccelj már.. A 2. a nyerő, az új ;)
2011. jún. 7. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!