Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön, ha egy lány hív el titeket randizni?
Van egy srác, akivel megismerkedtem. Én kezdeményeztem a beszélgetést is, mert nagyon jóképű, és a beszélgetések alkalmával is nagyon szimpatikusnak találtam.
Néha összefutunk az utcán, én nagyon szívesen elmennék vele randizni, hogy jobban megismerjem.
Ti jó néven vennétek, ha ebben az esetben a lány hívna el randira vagy inkább ti szerettek ilyen esetben lépni?
Nem tudom, hogy ő is szimpatizál-e velem, de mindenképp még most utána szeretnék járni, nem akarok felesleges időt és energiát pazarolni rá, ha nem is érdemes. Lehet visszautasítaná az invitálást (mint randi), igazából még annak is jobban örülnék, mint ennek a bizonytalanságnak. Akkor legalább tovább tudnék lépni.
Mit gondoltok? Rámenősnek tartanátok emiatt?
Igazából tetszik ha valakinek tetszek. De eddig akik elhívtak randizni lányok ők nekik mindeggy volt csak legyen valakijük.
Azt tanácsolom indirekt módon hívd el. Pl milyen jó lenne ha szombat este együtt nézhetnétek a csillagokat vagy mit tom. Egyszer egy lány (ö tetszett kivételesen) megkért, hogy várjam már meg vele a (nem létező) barátait. Nos minden pasi szeret hős lenni, akár lehet szó hogy ebben vagy abban segítsen neked....randira hívás is meg nem is.
Szerintem nagyon előnyös, pozitív dolog.
Nem rámenősség, Kérdező, az egyenjogúság óta a nők is ugyanúgy kérhetnek randit, mint a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!