Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én voltam gyerekes vagy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam gyerekes vagy ő volt bunkó?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal és ő tett egy olyan megjegyzést, hogy olyan furcsán állnak a szemeid, te ittál?

Én ezen nagyon megsértődtem, mert szerintem azért lehetett mert alig aludtam. Utána engem nem is érdekelt a beszélgetés, mélységesen rosszul esett, megmondtam neki hogy egy emberre ennél rosszabbat nem lehet mondani, ennél jobban csak a drogot ítélem el. Na szóval én csak haverokkal iszok alkoholt hétvégente 1-2 sör. Én minden nap dolgozok alig alszok, sportolok, ezen nagyon megsértődtem. Ő meg állítólag viccből mondta, és gyerekes voltam hogy megsértődtem. Hazafele úton, amég együtt mentünk mentünk, utána rá se néztem, se puszi, mondtam hogy szia és leléptem.

De hát milyen ember tűri el ha sértegetik? Én csak azért nem mondtam rá rosszat mert nő, és tisztelem annyira.

25 F

2017. aug. 5. 00:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekes Vagy! Nyilvàn nem azért mondta mert meg akart bàntani,próbàlta viccesre venni az is lehet hogy zavarban volt nem tudott hogy reagàlni.

Én ezt utàlom egy pasiban,hogy a semmin felhúzzàk magukat..

Ha téged ez annyira zavart,miért nem mondtad el neki normàlisan amit ide leírtàl,aztàn lépsz tovàbb és elfelejtitek.

De puffogsz a semmin,istenem..

2017. aug. 5. 00:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj nincs igazad, ő csak viccelt. Az oké, hogy nem vagy vevő erre a típusú humorra, de azt normális stílusban is lehet közölni. Nem értem hogy reagálhattál erre ilyen hevesen. Én sem élek soha semmilyen tudatmódosító szerrel, és nem is nagyon értékelem azt se ha mások használják, de akkor is levágtam volna, hogy a lány csak viccelődik a maga módján. Bocsáss meg, de szerencsés a lány, hogy rosszul sült el a randi és nem került veled közelebbi kapcsolatba.

22/F

2017. aug. 5. 00:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kancsal vagy, hogy ennyire magadra vetted a poént? :D Mert akkor tényleg durva amúgy. :D De ha ártatlan poén volt, nyilván én is szoktam randi közben olyan baromságokat benyögni, hogy utólag gondolok csak bele, hogy tejóég mit mondtam és mekkora lüke vagyok. Nem hiszem, hogy szándékosan akart volna belegyalogolni az érzékeny lelkedbe.
2017. aug. 5. 00:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak az igazat mondta,hiába hárítasz,furcsán állnak a szemeid alapban.
2017. aug. 5. 00:41
 5/14 A kérdező kommentje:
nem igaz, de még ha úgy is lenne akkor mondja azt, de semmiképpen ne az italt
2017. aug. 5. 01:04
 6/14 Költőnő? ***** válasza:
100%
De ő ezt úgy mégis honnan a véres rehabos tajtékból kellett volna, hogy tudja?! Tudom, hogy könnyebb érzelmi intelligenciában megmaradni egy öt éves kölyök szintjén ember, de gondolkozz már.
2017. aug. 5. 06:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Érzékeny ember vagyok, de ezt te szerintem is nagyon túlreagáltad.

Biztos, hogy nem megsérteni akart, nem is értem, hogy ezt honnan szűrted le.

2017. aug. 5. 07:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó, te érzékeny virágszál...

Amúgy sértés azt mondani rád, hogy iszol, de simán sörözöl a haverokkal. Nem csak nebántsvirág vagy, hanem következetlen is.

2017. aug. 5. 09:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a szituban te gyerekes voltál, ő pedig poénos 😃 Sőt, nem is gyerekes, hanem egy alpári ta.hó paraszt.

De nyilván... megmutattad neki, milyen vagy valójában. Ez a randik lényege. Ilyen viselkedésű ember viszont nem kell majd senkinek, azt hiszem :)

2017. aug. 5. 09:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Eleg gyerekes voltál, bar ha a faradtsag miatt jött elö ez a viselkedesed, akkor meg bocsanatot kerhetnel a lanytol! Szerintem is csak poenbol mondta. Kerj bocsanatot es azutan minden jobb lesz! 😉 tapasztalat!

29f

2017. aug. 5. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!