Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg nem voltam szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg nem voltam szerelmes, vagy pusztan gatlastalan vagyok? (Vagy tul gyerekes)

Figyelt kérdés
Van sok fiu baratom, fiuk kozt erzem jol magam. Ugy erzem most is TALAN szerelmes vagyok, (bar meg szuz) de peldaul suliba smarolok valakivel, suli utan massal bujok ossze, elmegyek munkahelyemre, mivel a tiltott gyumolcs a legedesebb, egyik munkatarsammal aki bejovos ott pettingelunk a raktarba. Atmegyek hetvegere haveromhoz, filmezes kozben tapi, csokok, ... Erzelmeim iranyitanak. Multkor sirtam egy pasi miatt, mert osszevesztunk, nagyon kozel allt hozzam (!!!!) azt hittem megvaltozott az eletem es atertekelem a dolgokat, 4 nap elteltevel mar massal smaroltam akibe szinten szerelmes lettem(o is belem ez mar alap) de igy egymasrol nem tudjak, hogy ''ismerik a csokom izet'' de barmikor kepes lennek megcsalni barkit barmennyire is szeretem, akar egy csokkal is. Mi lesz kesobb, ha mar nem leszek szuz?!:/jelenlegi buta kislany felfogasommal igy allunk. 2 HONAPJA LETTEM 18, HA EZ SZAMIT...

2014. jún. 17. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak egy éretlen kislany vagy aki nem bír a szexualitásával.

Ez akkor üt majd vissza ha TÉNYLEG megismersz valakit aki tetszik az viszont bottal se akar majd piszkalni.

2014. jún. 17. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
most éljed kimagad mielött egy komoly kapcsolatod lenne.
2014. jún. 17. 16:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Figyelj lehet meg ismersz is engem;) barmit el tudok erni hidd el, es baromi jol titkolom ezeket. Hisznek is nekem persze, annyira szeretnek. Idiota nem vagyok, bizonyitekot nem tudnak csinalni, meg nem is mernenek.
2014. jún. 17. 16:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Volt mar komoly kapcsolatom, igaz csak 2, ami 16 honapig tartott, abban is megcsaltam aztan eljatszottam, hogy o a hibas. Azota is vagdossa az ereit. Nem vagyok ra buszke. Csak oszinte. Tudjatok... Jo kibeszelni magunkbol.
2014. jún. 17. 17:02
 5/9 anonim válasza:

Addig éld ki magad amíg fiatal vagy, és a testeddel megtudod hódítani a férfiakat. Mert amikor majd nem nézel ki olyan jól, és odafognak figyelni rá hogy milyen ember vagy valójában nembiztos hogy bárit (akárkit) eltudsz csábítani

Amúgy ezzel csak magadat alázod, ésha jólérzed magad egy benzinkúti ku**a bőrében akkor csak tessék. Pénzt is kérhetnél érte...

2014. jún. 17. 17:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem nem, felre ertesz! Igazad van. Kielem magam. Majd 40 evesen megallok es eletre szolo hazassagot kotok.
2014. jún. 17. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne egy ilyen csaj :D Mit szólnál egy kis filmnézéshez, vagy egy kis masszázshoz :-) Privit is írhatsz :D
2014. jún. 24. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Épp ez.

Mire 40 éves leszel normális férfi nem fog majd hozzádnyúlni,mert kinek kel olyan aki többtucat férfival volt? Másrészt 40 éves nőket elég ritkán vesznek feleségül,inkább egy fiatalabb,tisztábbat..

2014. jún. 24. 12:31
 9/9 A kérdező kommentje:
erdekes ha meg szuz vagyok tenyleg mindenkivel voltam tied az igazsag...
2014. jún. 24. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!