Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok nekem nagyon nyálas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem nagyon nyálas dumákat írni, meg beceneveket, amik már szinte idegesítőek?

Figyelt kérdés
Párom mindig ezzel idegesít, és szeretnék visszavágni, de kifogytam az ötletekből! Köszi :)

2014. jún. 16. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Arra nem gondoltál, hogyha nem veszed fel vele a versenyt akkor ezt akár abba is hagyhatnátok. Ha engem idegesit a párom azonnal szólok neki, hogy fejezze be, vagy külön mehetünk, azért vagyunk együtt hogy jól érezzük magunkat, nem azért hogy idegesitsük egymást. Akkor már jobb egyedül is.
2014. jún. 16. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Életemnek egyetlen aprócska kincse.

Érzelmeim oly mélyek irántad, mint a végtelen óceán.

A napnál is ragyogóbb szemeid, mint a világ, mint a szívem.

Ha van férfi/ nő akit nekem teremtettek, akkor az te vagy.

2014. jún. 16. 20:40
 3/5 A kérdező kommentje:

nem olyan szintű idegesítésről van szó ;) viccesen fogjuk fel, csak a szöveg már szinte idegesítő, h vannak akik ezt komolyan is mondják... de am nem ez volt a kérdésem :*

úúú ezek viszont jók. köszönöm szépen :D

2014. jún. 16. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ezektől a szövegektől pusztulok ki:

- pocaklakó (=mmagzat)

- emberKE (felnőtt, kifejlett emberekre alkalmazva)

- bármilyen idézet a Kishercegből

- bármilyen idézet Coelhotól, Müller Pétertől

- bármi (zene, kép, videó) Zámbó Dzsimmitől, vagy a még élő tesókájától

stb.

2014. júl. 13. 06:07
 5/5 anonim válasza:
icipicivattacukor :D
2014. aug. 28. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!