Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én voltam gyerekes vagy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam gyerekes vagy ő volt bunkó?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal és ő tett egy olyan megjegyzést, hogy olyan furcsán állnak a szemeid, te ittál?

Én ezen nagyon megsértődtem, mert szerintem azért lehetett mert alig aludtam. Utána engem nem is érdekelt a beszélgetés, mélységesen rosszul esett, megmondtam neki hogy egy emberre ennél rosszabbat nem lehet mondani, ennél jobban csak a drogot ítélem el. Na szóval én csak haverokkal iszok alkoholt hétvégente 1-2 sör. Én minden nap dolgozok alig alszok, sportolok, ezen nagyon megsértődtem. Ő meg állítólag viccből mondta, és gyerekes voltam hogy megsértődtem. Hazafele úton, amég együtt mentünk mentünk, utána rá se néztem, se puszi, mondtam hogy szia és leléptem.

De hát milyen ember tűri el ha sértegetik? Én csak azért nem mondtam rá rosszat mert nő, és tisztelem annyira.

25 F

2017. aug. 5. 00:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Te nem gyerekes vagy,hanem szimplán csak gyökér...
2017. aug. 5. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen kontextusban tette fel a kérdést? Mert ha mondjuk vére szemekkel mentél randizni és folyton a szemedet törölgetted, akkor teljesen rendbe van.

Ha a beszélgetés közben ad-hoc módon kérdezte meg, akkor már nem túl etikus a hozzáállás, de még talán ez is elfogadható.

Érzékeny témára tapintott, szerintem nem volt tisztában azzal, hogy ez számodra meghatározó kérdés és ezzel szerzett egy rossz pontot nálad.

No mindegy, ez egy jó tapasztalat volt számodra, legközelebb ne vedd annyira magadra, mert közel sem biztos, hogy ezzel minősíteni akart volna téged.

Ez a hajó elment, majd jön a következő!!!!

40F

2017. aug. 5. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
18%

ő volt a bunkó, részemről ilyennel nem szabad viccelni

26L

2017. aug. 6. 01:04
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Mekkora problémàd van..remélem soha nem lesz normàlis baràtnőd,mert te sem vagy az!!
2017. aug. 6. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!