Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hülye? Igazságtala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye? Igazságtalan voltam? Gyerekes vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy párom (23) én 18. MSN-en sokat beszélgetünk mindig, de ő általában nem tud sok mindent írni. Most fog végezni fősulin, így elég sokat kell tanulnia. Mostanában feljön dél után 1 órára és este kb. 2 órára. Tegnap is feljött, irtunk egymásnak, kíváncsi voltam észreveszi-e ha eltűnők. Netezem, fürödtem és még mindig nem irt semmit (ez volt kb. fél óra). Ma kiakadt, hogy igazságtalan voltam, ő figyel rám, csak nem tudott mit írni. Ugye tegnap elmentem aludni, írtam neki én megfürödtem, ő nem ír, minek maradjak... Mindig én írok előbb. Most tényleg olyan nehéz valamit írni fél óránként? Nagyon nagy kérés? Elvileg miattam jön fel akkor, de ezek szerint minden másra figyel:( Igazságtalan voltam? Kérte, legyek vele türelmesebb, de így hogyan? Nem baj, ha tanul, de ha feljön MIATTAM, akkor legalább "mizu?" vagy "mit csinálsz?", valamit tudna írni nem?:( Ha vita van, akkor eltud menni úgy aludni, hogy nem ír SMS-t hogy béküljünk ki, mindig én írok, bárki volt a hibás. Nem jó haragba lefeküdni menni szerintem. Képes olyat írni nekem, hogy nem vagyok tisztába alap dolgokkal, és gyerekes vagyok:( Élőben mindig jól elvagyunk, soha nincs vita, csak MSN-en. Tényleg én vagyok a hibás?
2009. jún. 7. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem Te vagy a hibás, ez tényleg fura hogy nem ír semmit. Biztos, hogy szerelmesek vagytok egymásba? Ha én valakit szeretek, akkor írok bármit, ami eszembe jut.
2009. jún. 7. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, nálunk sem működik ez az MSN sztem hagyjátok ezt az MSN-t vannak srácok, akiknek ez nem megy, de tényleg, én sem hittem.
2009. jún. 7. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így voltunk a párommal Amikor az ember msnezik, nem tud 100%-ig a másikra figyelni, mellette mondjuk tanul, más ismerősökkel is beszél, netezik, macskát simogat, stb. Megoldás lehet az, ha mindketten vesztek mikrofont vagy webkamerát; msnen lehet telefonálni, megbeszélhetitek, hogymondjuk minden nap fél órát webkameráztok, és olyankor csak egymásra figyeltek.
2009. jún. 7. 14:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Régebben mikor még nem jártunk, éjjel- nappal beszélgettünk. Most ilyen, mióta járunk:( Most van csak baj MSN-en:(
2009. jún. 7. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Hat eleg nehez ezt igy megmondani. Mi ha a parommal összeveszünk, akkor en sem tudok elmenni aludni ugy, hogy nem bekülünk ki. De nalunk ez nem egyoldalu. O sem tud ugy menni aludni, hogy haragban vagyunk. Abban igazad van, hogy ha miattad megy msn-re, akkor ha eltunsz irnia kene. Ha a baratom, vagy en neki nem irok 10perc utan irunk, hogy mi van? hol vagy? miert nem irsz?

Szerintem uljetek le beszelgetni! Olyan nincs, hogy nem tud mit irni. Milyen fosulira jar?

2009. jún. 7. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy van meg egy baratja melletted? Ha igazan szeret, akkor tud mit irni. AZ is lehet, hogy mar nem akar veled egyutt lenni, csak nem meri megmondani, ezert viselkedik igy.
2009. jún. 7. 15:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Barátja?:O Lány vagyok:) Amúgy nincs neki más:)
2009. jún. 7. 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is igy volt,mig nem jártunk sokkal többet beszéltünk,de mióta járunk már"kifogytunk a témákból"...de az mégis csak fura hogy egyáltalán nem ir,de szerintem ha élőben jól megvagytok kár ilyen miadt vitázni.
2009. jún. 7. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy tényleg nem tud mit írni. Ezért azt tanácsolom, hogy magadtól ne kezdeményezz. Mondd meg neki, hogy ha úgy érzi, hogy van ideje és kedve veled beszélgetni, akár 10 percre, akkor írjon neked egy sms-t hogy "válak a chaten" vagy hasonló. Ha nem ír nem kell megsértődni. Várd ki a vizsgaidőszak végét, és akkor majd lehet élőben találkozni. :)

Egyébként nyugodtan meg lehet neki mondani, hogy úgy érzed félreértitek egymást az msn-en, és nem akarod hogy megbántsátok egymást, ezért inkább hagyjátok. Szeretnéd, ha minden nap felhívna 1-2 percre, és majd ha végzett, akkor majd úgyis találkoztok.

30/N

2009. jún. 7. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha már szerelem van, és párkapcsolat, felejtsétek el az msn-t, meg a többi netes kommunikációs csatornát, legalábbis néhány szervezési kérdésen kívül (hánykor találkozzunk, hol stb.) semmit ne ott beszéljetek, mert - mint te is láthatod - iszonyú félreértések forrása lehet, amiket észre se veszünk sokszor, és a kapcsolat is rámehet (saját tapasztalat). Lényeges dolgokat csakis élőben, és semmiképp ne várd el tőle, és ő se tőled, hogy majd otthon görnyed msn előtt, és várja, hogy írjon, annyi erővel találkozhatnátok is, lehet együtt is tanulni.:)
2009. jún. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!