Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet változtatni a gyerekes gondolkozáson? Ha igen hogyan?
Gyerekesen gondolkozom és viselkedem,naiv vagyok és állítólag egy 12 éves szintjén állok.. nem szeretném ha elhagyna miatta a párom:(
16L
ennyi idősen bőven gyerek vagy még és természetes, h így viselkedsz... néha még a 20 körüli lányok is irtó gyerekesek tudnak lenni(saját példa), a fiúkról meg nem is beszélve
22/L
Egy felnőtt szemében ők is gyerekesek hidd el, egyébként ahogy az #3/5os írta van aki előbb érik meg van aki sosem. Azért mondtam, nem kell aggodalmaskodni, adj időt magadnak.
A naivitás a nőknél általános jelenség, a túlzott idétlenkedés sokkal inkább egy gyerekes motívum szerintem.
Túl sok választásod nincs de ha konkrét tanács kell én ezt tenném a helyedben:
- Gondold meg 2x mielőtt reagálsz egy helyzetre akár szóban, akár cselekedettel.
- Légy kevésbé naív, manapság a legtöbb dolog guglizható, szóval nem kell elhinni mindent alapból, ami pedig érdekel rákeresel.
- Nem kell túlságosan idétlennek lenni.
- Ne légy nyavajgós, önző, elégedetlen (ezek sok felnőttnél is gondot okoznak, ettől függetlenül én gyerekesnek tartom)
- Ne légy túl sértődékeny, tanuld meg elfogadni a vereséget is.
Most ennyi jutott hirtelen eszembe, remélem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!