Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég gyerekes, demit tegyek, ha akarok pasit de szégyellem a melleim mert olyan kicsik még? (65-70) 16l
úgy írsz, mintha már lenne valaki, akivel megtennéd. mivel gondolom veled egyidős, talán osztálytársad is, ezért tudja, hogy a korosztálya nőnemű egyedei nem nagyon rendelkeznek hatalmas csöcsökkel, "csak" kedves, kis cicikkel! :-)
Szóval ne félj, de szerintem csak akkor vágj bele,ha már tényleg elmúlt a félelmed, és nagyobb a vágyad, mint az ódzkodás, hogy "jajj mi lesz ha meglát/ha hozzámér..."
Ne mááá!
Mondom, hogy a kismellű lányokat szeretem, hányszor volt már ilyen kérdés, ó basszus!
Ha emellet szép arcod van, vékony és alacsony is vagy, akkor tuti nyerő vagy nálam külsőre legalábbis.
Igen, még eléggé éretlen vagy.
Amíg szégyelled, addig ne is vetkőzz... de szerintem hagyd neki, hogy felderítse a terepet. Ruha alatt... lehet, hogy úgy fog simogatni, hogy magától leesik rólad minden.
jaj, de cuki vagy! *.*
nehogy már a melleid miatt szégyenkezzél!
ha egy fiú szeret téged, úgy fogad el, ahogy vagy, a kismellek meg egyáltalán nem rosszak, sőt!
én magam például kifejezettem szeretem a kismellű lányokat, de sok másik fiú is így van ezzel :)
ha mégis problémád van keress bizalommal privátban
nem szeretném, hogy emiatt legyél szorongó vagy feszült állandóan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!