Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez csak szerintem gyerekes, vagy eltúlzom?
bocsi de ez tényleg nagy tahóság. ha már összeköltöztetek, akkor azt gondolná az ember hogy tényleg szeret téged és kezdesz Te fontosabb lenni mint a barátai. ez minden komoly kapcsolatnál így van.
én azt csinálnám, hogy hagy menjen ma el, és bevágni a durcát :) nem beszélni vele, aztán ha rájön hogy valami nincs rendben, akkor leültetni és elbeszélgetni vele. hátha hatásos lesz. :)
miért nem lehet a durcis részt kihagyni, és úgy elbeszélgetni vele?
egyébként meg a héten egy este akar lenni a haverokkal, az olyan nagy baj? egy pasi se szereti ha úgymond pórázra kötik. de miért nem mész te is bulizni?
12:53,
nem ismerek itt senkit.Magyar lány vagyok,idegen országban :/
Milyen országban?
Szerintem ne hagyd! Fenyegesd meg, hogyha nem áll le, szakítasz vele! Az ilyen férfiakat szét kéne verni egy baseball ütővel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!