Ha azt mondta egy rokonom, hogy szebb voltam mint az
unokája, azt őszintén mondhatta?
Figyelt kérdés
Az apukám unokatestvére (63 éves nő) mondta ezt, akivel nagyon jó a viszonyom, mintha a nagyim lenne kb.
Pár hete voltam egy esküvőn, ahol az unokájával ketten voltunk a koszorúslányok. Azt mondta, hogy én sokkal szebb voltam mint az unokája, meg hogy hozzám illő volt a ruhám, nagyon csinos voltam, büszke volt rám ahogy táncoltam, meg hogy az unokájának a ruhája mennyire nem tetszett neki, mert milyen ronda volt a ruha.
Ezt őszintén mondhatta vajon? Nekem fura hogy engem dicsért, az unokáját meg nem. Pedig ő a "sajátja", őt kellene a legszebbnek látnia, ezért is csodálkozom. Őszinte lehetett vagy csak biztatni akart?
Valszeg másik ruhára akarta rábeszélni az unokát, mint amit magától választott, az unoka meg kitartott a saját elképzelése mellett és most ez a bosszú :)
2011. okt. 14. 22:01
2/13 anonim válasza:
Normális ember nem annyira lefogult a saját rokonaival, hogy ne vegye észre, hogy más esetleg szebb.
2011. okt. 14. 22:03
3/13 anonim válasza:
Nem mindenki elfogult a családtagjaival.
2011. okt. 14. 22:05
4/13 anonim válasza:
Ezért kell feltenni ezt a kérdést?Biztosan õszintén gondolta.
2011. okt. 14. 22:10
5/13 anonim válasza:
ŐŐŐŐŐ nem tök mind1. :D Most Komolyan. :D Neked is van szemed, el tudod dönteni, hogy jobban nézel ki a csajnál, vagy sem.
2011. okt. 14. 22:18
6/13 anonim válasza:
Szerintem ez a nő egy kocsog.Te meg nagyon hiú vagy.
2011. okt. 14. 22:30
7/13 anonim válasza:
Istenem basszus, nem k*rvára mindegy, hogy ki, hogy néz ki? Hagyjuk már...Azért ennél vannak jóval fontosabb dolgok is az életben, hogy kinek áll jobban a szempillája...
2011. okt. 14. 22:33
8/13 anonim válasza:
Mi a jelentősége számodra az "A" és a "B" verziónak?
2011. okt. 14. 22:52
9/13 anonim válasza:
A 22.30 a tuti.
2011. okt. 14. 22:57
10/13 anonim válasza:
Az én nagymamám se volt "piskóta", de ez a nő kimondottan rosszindulatú az unokájával szemben.
Még ha jobban is tetszettél volna neki, mint a saját unokája, akkor sem kellett volna az unokáját fikázni.
"büszke volt rám ahogy táncoltam": talán ő tanított táncolni?
Egy ilyen rosszindulatú, sz@rkeverő nő véleményére nem adnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!