Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondta egy rokonom,...

Ha azt mondta egy rokonom, hogy szebb voltam mint az unokája, azt őszintén mondhatta?

Figyelt kérdés

Az apukám unokatestvére (63 éves nő) mondta ezt, akivel nagyon jó a viszonyom, mintha a nagyim lenne kb.

Pár hete voltam egy esküvőn, ahol az unokájával ketten voltunk a koszorúslányok. Azt mondta, hogy én sokkal szebb voltam mint az unokája, meg hogy hozzám illő volt a ruhám, nagyon csinos voltam, büszke volt rám ahogy táncoltam, meg hogy az unokájának a ruhája mennyire nem tetszett neki, mert milyen ronda volt a ruha.

Ezt őszintén mondhatta vajon? Nekem fura hogy engem dicsért, az unokáját meg nem. Pedig ő a "sajátja", őt kellene a legszebbnek látnia, ezért is csodálkozom. Őszinte lehetett vagy csak biztatni akart?

2011. okt. 14. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem őszintén mondta!efelől semmi kétség..nem hiszem, hogy bosszu lett volna, mert az unoka nem azt választotta, mint amit a nagyi akart...
2011. okt. 22. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy ilyen őszinte volt hozzád gonodolom azért az unokájához nem.Miért kéne neki mondanija hogy ha nem tetszik neki, úgy tünik normális ember aki nem elfogult csak azért mert az unokája táncol.Szerintem ez egy hülyeség hogy szebbnek kéne látnia, ha nem szebb akkor nem az.Neked valószinük az igazszágot mondta az unokáját meg csak halkan dicsérte meg.
2011. okt. 22. 17:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát az én mamám is ilyen. Van egy mostohaunokatesóm, aki amúgy az egyik LB-m, és ők messze laknak tőlünk, kb 2 óra útra. Ezért csak ritkán jönnek. Amikor eljönnek a mamám- biztos azért, mert nem ő az unokája, és értem tartozik felelősséggel inkább- mindig engem csesztet. Pl ha mindketten "rosszalkodunk" csak rám szól rám, és MINDIG én segítek neki, ha kell, akkor is ha nem akarok, és akkor is ha nem náluk vagyunk, hanem máshol...

De már megszoktam és unokatesóm is jófej szerencsére.

Szerintem komolyan gondolhatta hogy szebb voltál az unokájánál, de nem annyira, mint mondta :)

2011. okt. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!