Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta, hogy bunkó voltam?
Figyelt kérdés
Randi után másnap megírta a lány facebookon, hogy úgy gondolja, hogy ez nem fog működni közöttünk. Kicsit furcsálltam a dolgot mert úgy éreztem, hogy jól ment a randi. Én csak annyit írtam vissza, hogy nekem mindegy, ő tudja. Az egyik lánybarátomnak elmondtam mi történt miután rákérdezett mutattam is az üzenetet amit írt és megjegyezte, hogy kicsit bunkón reagáltam. Szerintetek is?2017. szept. 20. 20:27
11/14 anonim válasza:
A "mindegy" csak ritka esetben nem hangzik bunkón. :"D
Ha azt írod, hogy rendben, elfogadom, abból tuti nem lett volna baj. Mondjuk magától a lánybaráttól is megkérdezhetted volna, hogy szerinte miért volt bunkó.
21/L
12/14 anonim válasza:
Én elég érzékeny vagyok, de ez nem tartom bunkónak, inkább kicsit érdektelennek. Talán annyival egészitettem volna ki, hogy "én jól éreztem magam veled, de nekem mindegy, te tudod". Igy érezné, hogy te láttál fantáziát a dologban, ezt tudtára is adod, és itt a te hozzájárulásodnak kb vége is van.
13/14 anonim válasza:
#12: Ha egy nő nem érzi egy randira hívásból és az udvarlásból, hogy egy férfi lát fantáziát a dologban, akkor elég ostoba, már bocs. :) Miért kellene még ezek után is a kérdezőnek odafigyelnie egy olyan emberre, akit nem érdekel, és aki lezártnak tekinti az ügyet? Ti is szartok arra a hapsira, akit elutasítotok, nehogy már a nőket valami sérthetetlen istennőknek tekintsük, akiknek még egy elutasítás után is magyarázkodnunk kell. Szerintem a csajnak látnia kellett, hogy a kérdezőt érdekli, ezek után úgy gondolom, szükségtelen egy olyan ember állítólagos vagy valós igényeire tekintettel lenni, aki lezárta a dolgot, és eltávolította magától a másik embert. Ha a kérdező azt írta volna, hogy "menj a pichába", na az tényleg bunkóság lett volna. Ha a kérdező közönyös maradt, szíve joga, jó, hogy nem fog érzelgősködni egy olyan valakivel, akinek ő nem kell.
14/14 anonim válasza:
2#, azt nem bunkónak nevezzük. Húgyagyúbaba.
Felesleges volt megmondanod, neked mi, mindenki leszrja, de bunkó sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!