Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam vele?

Figyelt kérdés
Egy lány a randit lemondta 20 perccel a megbeszélt időpont előtt mondván hogy a főnöke behívta dolgozni. Én pedig határozottan elmondtam hogy én ezt nagyon nem szeretem mert elvárom hogy ha valaki lemondja a talit akkor legalább 2-3 órával előtte tegye. Továbbá elmondtam hogy utálom az ilyen kamu dumákat hogy a főnöke behívta. A közös ismerősünk pedig mondta hogy bunkón viselkedtem vele.
2018. márc. 26. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Teljesen korrekt voltál. Ha a csaj valóban akar valamit, akkor azonnal felajánl egy másik időpontot és mond valami szöveget, hogy kiengesztel.

Mit melózik?

2018. márc. 26. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen, az voltál. Értem, amit írsz, viszont tényleg lehetett SOS helyzet, ha be kellett mennie munkahelyre. Egy ilyen még beleférhet, rendszeresen már nyilvánvalóan gáz.
2018. márc. 26. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
4%

Nem voltal bunko.

Ezert legkozelebb neki kel fizessen vagy felmenjen hozzad, hogy te kenyelmesen tudjal tervezni. Szerintem ez a kegkevesebb amit megtehet a kovetkezo randin/talin.

2018. márc. 26. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

Aki csak egy kifogással tud elég állni, de ő maga már nem mondd másik időpontot és nem érzed rajta, hogy annyira érdekelné akkor teljesen normális.

Következő alkalommal a haja fájt volna, utána éppen nem ér rá, stbstb... Lehetett volna ezt húzni 10 visszamondott randiig.

2018. márc. 26. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Le fognak pontozni, de igazad volt.
2018. márc. 26. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha csak nekitapadtál és ledaráltad ezt az egészet, meg sem hallgattad, akkor igen, bunkó voltál.

Egyáltalán miből gondolod, hogy kamu duma?

Nem túl korrekt viselkedés a támadó hangvétel, érthető, ha azonnal nem is tudott másik időpontot felajánlani.

Tök jó, hogy itt egyesek úgy adnak igazat, hogy senki nem tudja, hogy is történt a beszélgetés...

2018. márc. 26. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
#6: Meghallgatta. Ha lemondok egy programot 20 perccel a találka előtt, akkor azonnal darálom a telefonba, hogy mennyire sajnálom és kárpótolni fogom meg hasonlók. Szerinted, a kérdés alapján ez megtörtént?
2018. márc. 26. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze senki nem szereti ha lemondják főleg így, de nem tudhatod lehet igazat mondott. Szerintem egyszer el lehet nézni az ilyet, ha már másodszorra csinálná akkor lehetne ilyeneket mondani.
2018. márc. 26. 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:
A kiakadás ezen nem bunkóság, vagy a kiakadás azon, hogy nem ajánlott fel más időpontot. Az bunkóság, vagy inkább retardáltság, hogy azt hiszed, ez csak kamu kifogás lehet. Rengeteg melóhelyen van olyan, hogy "ja, bocsi, maradj még egy kicsit ma" meg "sürgősen be kell jönnöd, ha nem, akkor lapát van, kisöreg/kisanyám". Nem mindig tudja az ember 2-3 órával előre, hogy rá fog-e érni.
2018. márc. 27. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát... igazad volt végül is, de még egy esélyt lehetne adni a randinak. Bár 20 perccel előtte, az nagyon gyanús. Én biztos mondtam volna a főnöknek, hogy bocs, de nem vagyok itthon.

Ő tudja, de a te részedről nem is várhatott volna mást. Tényleg, bocsánatot kért, vagy kárpótolni fog, vagy hasonló? :O

30f

2018. márc. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!