Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én voltam tapintatlan bunkó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam tapintatlan bunkó, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Rettenetesen elvörösödtem és nagyon szégyellem magamat.

Annyi van hogy vettem neki csokit a lánynak. Majd később megkérdeztem tőle hogy lenne- e kedve eljönni valahová meginni egy kávét. Majd előadta hogy ez nem jó ötlet. Majd erre megkérdeztem tőle miért? Majd válaszolta hogy a barátja miatt. De mondtam neki csak kávét inni. Majd egyfolytába nézett rám rezzenéstelen arccal én ettől elpírultam, köpni nyelni nem tudtam. Én elköszöntem és alig vártam hogy lelépjek. Olyan szégyen volt nekem az egész, hogy tisztára elvörösödtem. Köpni nyelni nem tudtam.

:/ :(

#lány #menekülés #szégyen #kényes #elvörösödik. Fiú
2018. nov. 20. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Egy szervilis lábtörlő voltál aki még a létezéséért is bocsánatot kért. Ez minden csak nem férfias, egy nő sose fog dugni egy ilyennel. Ha zsákolni akarsz azt ajánlom hagyd abba ezt a kékpirulás béta bénázást és vedd be a piros pirulát.
2018. nov. 20. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Hát nyilván nem akar közelebb kerülni hozzád mivel egy férfi van az életében ő pedig a barátja . Akkor kell szégyellned magad, ha tudtad hogy van barátja és ennek ellenére hívtad el.
2018. nov. 20. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Nem voltál bunkó, csak borzasztóan béna.

Sose értettem miért kell visszakozni, ha valakit randira hív az ember. Van valakinek, oké. Normális reakció "Ohh,ne haragudj, nem tudtam. Szerencsés fickó, sok boldogságot!" és balra el. Nincs abban semmi ciki, vagy megvetendő, ha tetszik valaki. Az a gáz, ha nem értesz a nemből. Meg szvsz az ilyen "jajj, nem is randira gondoltam" mentegetőzések is kissé azok. De sebaj, a reagálást is tanulni kell :)

2018. nov. 20. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

"Jaaa nem tudtam, hogy baratod van. Es nem akarsz cserelni? "

"Ja, a baratod megtiltja neked, hogy uj embereket ismerj meg?"

Nem ertem, hogy miert kellene szegyelni magadat.

2018. nov. 20. 21:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Én csak megakartam hívni egy kávéra, ez miért bűn?
2018. nov. 20. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Persze és úgy hívok meg egy csajt kvéra h elötte csokit veszek neki...Azért legalább magadat ne akard ennyire becsapni.Fel akartad szedni,anélkül h megtudtad volna szabad -e a pálya...

Mi a tanulság??Legközelebb szerezz némi infot a kapcsolati státuszáról...

Persze csoki-t veszel h eljöjjön veled kvézni de semmi több...Minyárt ki öntök egy kis tej karamellát a ház elé hátha benyalakodja magát a nagy ő az ajtón :D :D

2018. nov. 20. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Miért hívsz nyilván nem barátkozási szándékkal, ergo randira, egy lányt, akinek van valakije? Megérdemled, hülye vagy.
2018. nov. 20. 21:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. nov. 20. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
15%

Szivesen, ba**meg. :D

A nőket.. :)

2018. nov. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!